Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zo moet je flirten tijdens wintersport: 8 tips

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Stel je voor: je bent op wintersport en ziet bij de skilift een ontzettend lekkerding staan. Je bedenkt je geen moment en probeert op slimme manier contact te krijgen. “Moet ik een knipoog geven of gewoon wachten tot zij mij aankijkt en lief lachen?” Een lastige keuze, want je wilt niet opdringerig overkomen. Daarom hebben wij 8 tips geformuleerd om op de juiste manier te flirten tijdens wintersport. Doe er je voordeel mee (als je vrijgezel bent natuurlijk), want het kan je een leuke wintersportmatch opleveren.

1. Ik ben voor je gevallen

In de verte zie je het doelwit stilstaan op de piste. Je skiet er met volle vaart heen en laat je vlak voor haar neus keihard vallen. Met veel bombarie en sneeuw probeer je weer overeind te komen in de hoop dat zij je komt helpen. Let wel op dat je niet je benen breekt, want dat zou zonde zijn van je wintersportweek.

Scoor nog een leuke wintersportoutfit bij DAKA om er extra leuk uit te zien tijdens je vakantie!

2. Help, ik krijg geen adem

In de bergen is het af en toe flink snakken naar zuurstof. Door de hoogte is er minder zuurstof in de lucht waardoor je snel buiten adem bent. Voor sommigen is dit een groot probleem, maar voor de echte flirters is dit een grote kans. “Help, help, ik krijg geen adem. Wie kan mij voorzien van zuurstof?” Uiteraard moet je dit precies zeggen naast die prachtige blonde man of vrouw die je aan de haak wilt slaan. Niet naast een jodelende veteraan met ijspegels in zijn baard.

3. Samen uitkomen in de skilift

Je bent je prooi al de hele piste aan het volgen en bij de skilift kom je erachter dat er een lange rij staat. “Shit, hoe kom ik nou naast haar of hem in de skilift?” Al schuifelend en duwend probeer je in hetzelfde spoor terecht te komen als haar/hem. Eenmaal bij de poortjes aangekomen merk je dat je je doelstelling gehaald hebt, waardoor in de skilift nog maar een vraag overblijft: “Zullen we vanmiddag de après-ski even op zijn kop zetten?”

Wie weet slaat de vonk wel over in de sleeplift!

4. Kijk mij eens even gaan

Voor je gevoel maak je de allermooiste bochten en ga je met volle snelheid van de zwarte piste af. Benen niet te ver uit elkaar, kont niet te ver naar achteren en uiteraard blijven lachen. Zal ze mij gezien hebben of moet het ik het de volgende piste nog even dunnetjes overdoen? Ski op je best en maak indruk!

5. Zal ik de foto maken?

Selfies zijn niet meer weg te denken van de pistes. Iedereen wil een selfie, terwijl de foto veel mooier wordt als iemand anders hem maakt. Je ziet een prachtige blonde dame het juiste shot proberen te maken, waardoor je besluit om even een ‘handje’ te helpen. Je hebt 15 seconden tijd om een leuke grap te maken terwijl je de foto maakt. Nu maar hopen dat zij niet met haar vriend op vakantie is!

>>> Boek nu je wintersport bij Summit Travel en wie weet loop jij je grote liefde tegen het lijf! <<<

6. Boek een skiles

Als echte wintersporter staat er natuurlijk maar één ding bovenaan de bucket list: een skileraar of skilerares versieren. De magische rode pakjes hebben namelijk ontzettend veel aantrekkingskracht. Maar een fout die velen maken is om de skileraar of lerares in de après-ski te versieren. Daar hebben ze namelijk veel te veel aandacht van anderen. Wil je echt eens een keer een kusje scoren van de juf of meester, boek dan een privéles. Zorg er dan wel voor dat je de naam van je crush hebt achterhaald, anders krijg je een 60-jarige Oostenrijker toebedeeld.

Skiles op wintersport

7. “Schatje, mag ik je foto”

Soms moet je het niet moeilijker maken als het ook heel makkelijk kan. Je wacht de hele avond tot dat het lied “Schatje, mag ik je foto” voorbij komt en dan pak je je kans. Uiteraard wel zwoel uit je ogen kijken en overduidelijk laten merken dat je interesse hebt, want anders ben je net zoals al die andere 100 mannen of vrouwen in de après-ski die aan het mee bulderen zijn.

8. Doe een skidate

Als je echt wilt scoren, dan doe je dat tijdens een activiteit waarvan jullie samen ontzettend houden: skiën. Probeer dan ook de liefde van je leven (of van je vakantie) niet in de après-ski te scoren, maar spreek of om samen de piste op te gaan. Dan is de kans op dat kusje een stuk groter, mits je een beetje kunt skiën natuurlijk. Dit is overigens ook dé manier om de barvrouw of barman te versieren, want die hebben ’s avonds geen tijd voor een nummertje.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in