Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: Set thermokleding van Craft

Wintersportredacteur

Er zit een extreem koude periode aan te komen in de Alpen. Het is dan belangrijk dat je goed gekleed bent op de kou. Daarom hebben we deze week een passende winactie. We geven dankzij Funktionsunterwäschewelt namelijk een set thermokleding van Craft weg. Iets voor jou?

Belang van thermokleding

Veel wintersporters hebben geen thermokleding. Zeker op warme én koude dagen is het hebben van goede en technische thermokleding echter zeer belangrijk. Die zorgt er namelijk voor dat je warm blijft, maar ook dat het vocht wordt afgevoerd. Dat is niet het geval bij bijvoorbeeld katoenen shirts, die lang nat blijven. Verder kun je jezelf heel vrij bewegen in de strakke onderkleding. Ook lekker zijn de vlakke naden, of vaak ook helemaal geen naden, zodat die niet kunnen gaan irriteren.

Zelf hebben we van veel verschillende merken functionele onderkleding. Ook van Craft hebben we twee setjes mogen testen, waaronder ook het setje dat we weg mogen geven. En nee, dat is niet het gedragen setje, maar uiteraard een nieuw setje.

Craft Active Comfort

Het setje dat we weg mogen geven is dat hierboven, de Craft Active Comfort. Het gaat hierbij om een shirt en broek. Wij zijn zelf zeer tevreden over de set. Wil je meer weten erover? Lees dan hieronder:

GETEST: Craft Active Comfort vs Craft Warm Intensity

Winnaar

En we hebben een winnaar! Laila van Embden Andres, van harte. We nemen contact met je op!

Kortingscode

Ben je nou geïnteresseerd in het setje of iets anders van Funktionsunterwäschewelt en wil je niet afwachten of je wint, dan mogen we een kortingscode aan onze volgers geven. De kortingscode is SKI18 en geeft 15% korting t/m 11 maart. De code is geldig op alles, behalve op artikelen uit de sale. Ook in de sale vind je trouwens mooie producten. Kijk vooral eens even op de website, daar zie je ook de prijzen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in