Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Stem en maak kans op prijzen: wat is je favoriete skidorp?

Online skipas kopen Gerlos

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Skidorpen zijn er in allerlei soorten en maten. Van klein en knus tot groots en modern. De een voelt zich thuis in een gemoedelijke skibestemming waar rust overheerst, terwijl de ander de voorkeur geeft aan levendig en bruisend. Wat is jouw favoriete skidorp? Waar kun je elke winter wel vakantievieren? Dat willen we graag weten bij de Snowplaza Awards.

Een paar minuten van je tijd

Stemmen duurt echt maar enkele minuten! Waar ben jij het liefste te vinden in de wintermaanden? Tot zondag 24 maart 2024 kun je je stem uitbrengen op de Snowplaza Awards 2024. In totaal reikt onze wintersportcollega Snowplaza dit jaar zes prijzen uit. Met jouw stem maakt niet alleen jouw favoriet kans op prijzen, maar jij ook. Door te stemmen én je in te abonneren op de gratis nieuwsbrief van Snowplaza, maak je kans op: Een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze (skiseizoen 2024/2025) én 20 skitickets voor SnowWorld. Dit zijn de categorieën in 2024:

  1. Favoriete skigebied: waar ga jij het liefst naartoe op wintersport?
  2. Favoriete familieskigebied: welk skigebied is ideaal voor een wintersport met kinderen?
  3. Favoriete après-ski bar: in welke bar vier je elke dag het beste feestje?
  4. Favoriete skidorp: waar kun je elke winter wel vakantievieren?
  5. Favoriete reisorganisatie: Waar boek jij het liefst?
  6. Favoriete skishop: Heb je een favoriete skishop waar je altijd als eerst naar binnenstapt als je iets nieuws nodig hebt?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in