Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Stem op je favoriete familieskigebied en win een 6-daagse skipas

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Je kunt dit jaar weer stemmen op je wintersport favorieten tijdens de Snowplaza Awards! Wat is jouw favoriete familieskigebied? In welk skigebied staan ouders én kinderen op één? Breng je stem uit en maak kans op een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze! En stem niet alleen daarop, maar ook op je favoriete skigebied, après-ski bar, skidorp, skishop en reisorganisatie.

De winnaar van 2023

De Snowplaza Awards zijn in 2023 voor het laatst uitgereikt. Wie er toen vandoor ging met de prijs voor beste familieskigebied? Op nummer één stond Serfaus-Fiss-Ladis! Daarna kwamen de skigebieden Zillertal Arena, SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en KitzSki. Ben je het met deze uitslag eens?

Een paar minuten van je tijd

Stemmen duurt echt maar enkele minuten! Waar ben jij het liefst met de familie te vinden in de wintermaanden? Tot zondag 25 maart 2024 kun je je stem uitbrengen op de Snowplaza Awards 2024. Onze wintersportcollega Snowplaza reikt dit jaar zes prijzen uit:

  1. Favoriete skigebied: waar ga jij het liefst naartoe op wintersport?
  2. Favoriete familieskigebied: welk skigebied is ideaal voor een wintersport met kinderen?
  3. Favoriete après-ski bar: in welke bar vier je elke dag het beste feestje?
  4. Favoriete skidorp: waar kun je elke winter wel vakantievieren?
  5. Favoriete reisorganisatie: Waar boek jij het liefst?
  6. Favoriete skishop: Heb je een favoriete skishop waar je altijd als eerst naar binnenstapt als je iets nieuws nodig hebt?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in