Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Winnen: limousinerit naar de wintersport voor jou en je vrienden

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Ga jij binnenkort op wintersport en kan het vervoersmiddel nog wel een upgrade krijgen? Dan hebben we nu een leuk tip voor je. Via Tikkie – de betaalapp – kun je namelijk een limousinerit heen én terug van en naar je wintersport winnen. Die rit vergeet je nooit meer natuurlijk!

In stijl op reis

Een reisje naar de wintersport met vrienden of familie is de start van je wintersportplezier. Het moment dat je reis begint, begint ook je vakantie. En je vakantie moet natuurlijk wel goed beginnen. Dat dacht Tikkie vast ook, toen ze met deze winactie op de proppen kwamen. Winnaars rijden helemaal in stijl naar de wintersport.

Limousinerit winnen

Wintersporters die graag de sneeuw in willen zonder zelf ook maar een kilometer achter het stuur te zitten kunnen gemakkelijk meedoen. Meedoen is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens handig. Iedereen die in de periode tussen 22 januari en 31 januari 2024 een Groepie aanmaakt om de kosten voor de wintersport te delen, maakt direct kans om tot winnaar te worden verkozen. En de winnaar wordt heen- en teruggebracht naar de wintersportbestemming tussen 3 en 24 maart 2024. De bestemming moet wel in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk liggen en er kunnen maximaal 6 personen inclusief bagage mee.

Hoe noem jij jullie Groepie?

Nu meedoen en meer informatie

Wil je meedoen? Bedenk dan vast een leuke naam voor je Groepie. De winnaar wordt gekozen tussen 1 en 3 februari 2024 en wordt door Tikkie persoonlijk op de hoogte gebracht. Wil je meer weten over Groepie of wil je meedoen? Klik dan even op de button hieronder voor meer informatie over het meedoen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in