Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Stem op je favoriete skishop en maak kans op verschillende prijzen

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

Om fijn te kunnen skiën of snowboarden heb je van alles nodig. Een goede ski-jas, een skibroek, goggles, een helm, ski’s, een snowboard… En ga zo maar door! Waar koop jij het liefst al je skimateriaal? Heb je een favoriete skishop waar je altijd als eerst naar binnenstapt als je iets nieuws nodig hebt? Geef je voorkeur door en maak kans op onder andere een gratis 6-daagse skipas voor 2024/2025.

Winnaars in het verleden

In 2020 was deze categorie voor het laatst onderdeel van de Snowplaza Awards. Toen was de grote winnaar: Ski Outlet (Venray). Op plek nummer twee en drie kwamen Skishop Nieuwegein en Twinseasons Groningen. Ben je het eens met deze uitslag of vind je dat een andere skishop de titel in 2024 verdient?

Een paar minuten van je tijd

Stemmen duurt echt maar enkele minuten! Waar koop jij het liefst je wintersportmateriaal? Tot zondag 24 maart 2024 kun je je stem uitbrengen op de Snowplaza Awards 2024. In totaal reikt onze wintersportcollega Snowplaza dit jaar zes prijzen uit. Met jouw stem maakt niet alleen jouw favoriet kans op prijzen, maar jij ook. Door te stemmen én je in te abonneren op de gratis nieuwsbrief van Snowplaza, maak je kans op: Een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze (skiseizoen 2024/2025) én 20 skitickets voor SnowWorld. Dit zijn de categorieën in 2024:

  1. Favoriete skigebied: waar ga jij het liefst naartoe op wintersport?
  2. Favoriete familieskigebied: welk skigebied is ideaal voor een wintersport met kinderen?
  3. Favoriete après-ski bar: in welke bar vier je elke dag het beste feestje?
  4. Favoriete skidorp: waar kun je elke winter wel vakantievieren?
  5. Favoriete reisorganisatie: Waar boek jij het liefst?
  6. Favoriete skishop: Heb je een favoriete skishop waar je altijd als eerst naar binnenstapt als je iets nieuws nodig hebt?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in