Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Poederbaas X Kavelaars: een unieke samenwerking (+ winactie € 250,- shoptegoed)

© Poederbaas

Wintersportredacteur

Deze winter is er een samenwerking tot stand gekomen tussen Poederbaas en de kunstenaar Merijn Kavelaars. In beperkte oplage is er deze Poederbaas collectie nu beschikbaar. De skipully’s van Poederbaas zijn opgefleurd met unieke prints. Meer over deze samenwerking en hoe je een pully kunt winnen? Lees snel verder!

Poederbaas X Kavelaars

Merijn Kavelaars is een kunstenaar die met zijn werk emotionele uitbarstingen vertaalt naar een expressionistisch en vaak figuratief kleurenspel. Hij werkt sinds 2009 als kunstenaar en schilderde ook vaak tijdens het NK Freeride. Tijdens deze events viel hij op bij de mannen van Poederbaas. “We houden van zijn stijl en het wordt tijd dat jij ook wat van zijn werk bemachtigt” – staat er op de website van Poederbaas.

Hoe de collectie tot stand kwam?

Tijdens de Qualfier & Finale van t NK Freeride is Merijn begonnen met schilderen en hierbij creëerde hij enkele kleurrijke canvassen. Na de zomer is deze kunst omgezet tot een print voor op de Poederbaas kleding. Alle kleine details werden gefotografeerd en de kleine rode stippen en paarse, blauwe en groene vormen zorgden voor een uniek patroon. De print is nu gedrukt op verschillende pully’s. Ook zijn er nog kleuren toegevoegd om een variatie te maken voor mannen en vrouwen. Voor de heren is er extra geel toegevoegd en voor de vrouwen roze.

Beperkte oplage

Van elke kleur pully zijn er 50 stuks gemaakt in verschillende maten. Deze unieke kledingstukken zijn vanaf nu verkrijgbaar bij:

  • Skihut Scheveningen
  • RSI Rotterdam
  • Poederbaas webshop

Winactie: pully + € 250,- shop tegoed

En er is nog een manier om een Poederbaas X Kavelaars pully te bemachtigen, namelijk via onze winactie! Wat moet je doen? Via Instagram kun je een limited edition pully + € 250,- shop tegoed winnen als je deze stappen uitvoert:

  • Volg @Poederbaas en @Skiinformatie op Instagram,
  • tag je wintersportmaatje in de comments,
  • en deel dit bericht om extra kans te maken ook nog in je story!

De winactie is gesloten! We hebben de winnaar een DM gestuurd op Instagram.

De pully’s: Poederbaas X Kavelaars

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in