Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zoektocht naar de wintersportfavorieten van Nederland is gestart

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het startsein van de Snowplaza Awards 2024 is gegeven! Dit jaar kun je weer stemmen op je wintersport favorieten. Wat is het favoriete skigebied van Nederlandse en Belgische wintersporters en wat de meest familievriendelijke bestemming? En de meest geliefde après-ski bar, skidorp, skiwinkel en reisorganisatie? Doe mee en maak kans op een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze en nog meer prijzen!

Snowplaza Awards 2024

Tot 24 maart 2024 kun je je stem uitbrengen op de Snowplaza Awards 2024. Deze bijzondere prijs wordt uitgereikt door onze wintersportcollega’s van Snowplaza. Dit jaar zijn er zes categorieën: favoriete skigebied, favoriet skidorp, favoriete familiebestemming, favoriete après-ski bar, favoriete skiwinkel en favoriete reisorganisatie. Na afloop weten we precies wat de favorieten van Nederland en België zijn!

Stem en maak kans op prijzen!

Onder andere je favoriete skigebied of après-ski bar maakt niet alleen kans op prijs, jij ook! Door te stemmen kun je namelijk een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze voor het skiseizoen 2024/2025 winnen. Dan heb je dat alvast geregeld voor volgende winter! Ook worden er 20 tickets voor SnowWorld weggegeven. Ben je het eens met de winnaars van 2023? Zo niet, dan kun je daar nu verandering in brengen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in