Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: 5 paar X-Socks skisokken

Wintersportredacteur

Het sneeuwt en vriest lekker door in de Alpen. Ga jij binnenkort op wintersport en wil je geen koude voeten? Dan heb je goede skisokken nodig. Net als de meeste skimaterialen zijn ook skisokken niet goedkoop. Wij mogen dankzij X-Socks vijf paar Ski Carving Silver skisokken weggeven. Dat scheelt weer geld! Veel hoef je er niet voor te doen.

De sokken zijn al eens eerder getest door ons en kwamen zeer positief uit de beoordeling. Skisokken verschillen enorm van ‘normale’ sokken en maken wel degelijk een verschil tijdens de wintersport. Als echte wintersporter hoort een goed paar skisokken dan ook bij je outfit.

 X-Socks Ski Carving Silver sokken

In skisokken zit een groot verschil. Het ligt aan je eisen en wensen of dit type sokken geschikt is voor jou. Ski Carving Silver sokken bestaan uit zilvergaren. Dit vermindert bacterievorming en zorgt voor blijvende droge, frisse en gezonde voeten. Verder zijn er beschermingpads op het onderbeen. Deze absorberen de schokken tijdens het skiën. De beschermingspads op de enkel, voet en tenen dienen ter vermindering van wrijving.

Wil je frisse voeten behouden tijdens en na het skiën, dat is vaak wel een dingetje. Het ‘AirConditioning Channel’ en het ventilatiesysteem in Ski Carving Silver sokken zorgen voor afvoer van warme, vochtige lucht een aanvoer van frisse lucht. Toch heel wat voordelen, goede skisokken! Ook leuk: je hebt de sokken voor zowel vrouwen als mannen.

Wat moet je doen om kans te maken op een paar nieuwe skisokken?

Om kans te maken op de Ski Carving Silver sokken hoef je niet veel te doen. Vul je hieronder je naam en e-mailadres in en like de Facebookpagina van X-Socks. Wellicht ben jij binnenkort dan de gelukkige eigenaar van een paar goede skisokken en heb je geen last meer van vochtige, koude voeten.

Afgelopen actie

De winnaars zijn bekend! Kijk hier voor de winnaars!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in