Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Top 10 Nederlandse après-ski hits van de winter 2017-2018

Foto: Zillertal Arena / Johannes Sautner

Wintersportredacteur

Ja hoor, de winter staat weer voor de deur en de après-ski tenten kunnen niet wachten om hun deuren weer te openen. In die après-ski tenten hoor je elk jaar weer nieuwe nummers voorbij komen en elk jaar is het weer de vraag: wat zijn dé après-ski nummers van dit seizoen? Dat weten wij niet, maar dat weten onze vrienden van DJ-Events wel. Dit is volgens hen de top 10 Nederlandse après-ski hits van de winter 2017-2018.

Jesse, eigenaar van het bedrijf, is al meer dan 15 jaar actief in het vak in zowel Oostenrijk al Nederland, dus hij is de kenner. Al jaren ‘levert’ hij de DJ’s aan bekende Oostenrijkse après-ski tenten, waar het gegarandeerd feest is. Ook DJ Nick Janssen, vaste DJ bij de Cin-Cin in Gerlos, weet er aardig wat vanaf. Hij stelde deze top 10 samen en net zoals vorig jaar heeft hij het vast en zeker bij het rechte eind. Deze nummers ga je gegarandeerd horen in de après-ski!

1. Andre Hazes – Wie Kan Mij Vertellen?

De ‘kleine’ Andre Hazes timmert flink aan de weg. De laatste jaren is hij steevast meerdere keren per avond te horen in de après-ski. Dit jaar ga je zijn vrolijke nummer ‘Wie Kan Mij Vertellen?’ meezingen, zeker op de tweede, derde en vierde dag van de wintersport. Wat een gezelligheid! Een verdiende plek in de top 10!

2. John West – Een Dag Zonder Jou

Een beetje romantiek kan geen kwaad in de après-ski. Daarom is ook John West in de top 10 terug te vinden met dit nummer. Het is een ode aan je vriendin, vrouw, of aan die blonde stoot naast je.

3. Henk Dissel en Tim Douwsma – Het Gevoel

De twee gezellige mannen Henk Dissel en Tim Douwsma hebben met hun nummer ‘Het Gevoel’ dit jaar een plek veroverd in de top 10 après-ski nummers volgens DJ Nick Janssen. Terecht? Luister maar. Ik denk van wel!

4. René Karst – De Stenen Op Het Plein

Of je nou op de kermis staat of in de après-ski, gezellige muziek hoort erbij. Dat weer ook René Karst. Hij gaat deze winter onze oren doen klapperen met zijn single ‘De Stenen Op Het Plein’.

 

5. Tino Martin – Met Stip Op Nummer 1

Ook de steeds populairder wordende Tino Martin ontbreekt niet in de top 10. Zijn prachtige stem bracht onlangs dit heerlijke nummer voort. Zing vooral mee voor die prachtige vrouw naast je in de kroeg!

6. Echte Vrienden – We Zullen Allemaal Een Keer Naar Boven Gaan

Voor wie er van de Amsterdamse volkszangers houdt is er komend seizoen dit nummer van de Echte Vrienden. Peter Beense, Django Wagner en Frans Duijts zetten de après-ski weer op z’n kop met dit nuchtere nummer.

7. PartyfrieX vs Schorre Chef – Ik Moet Zuipen

Voor wie wel van een biertje houdt hebben de PartyfrieX en Schorre Chef dit jaar dé après-ski knaller gemaakt. Proost!

8. Snollebollekes – De Vloer Is Lava

Als er één partyact is die de voetjes van de vloer krijgt is het Snollebollekes wel. De aanstekelijke vrolijkheid van Rob Kemps kun je niet negeren. Het nieuwe nummer De Vloer Is Lava is wederom een regelrechte topper. Wij kunnen niet wachten om ‘m live te horen!

9. Wesley Klein – Dans Met Me

Of het nou winter is of zomer, de zomerdeuntjes doen het altijd goed. Zo ook dit nummer van Wesley Klein. De clip is opgenomen in een strandclub, maar in de après-ski klinkt ‘ie vast net zo goed!

10. Alex – Jij Bent Veel Te Mooi

Last but not least, Alex. Die mag natuurlijk niet ontbreken in de top 10 als graag geziene gast in de après-ski. Je kent ‘m van ‘Een Bossie Rooie Rozen’, maar dit jaar ga je hoogstwaarschijnlijk ‘Jij Bent Veel Te Mooi’ vaker in de après-ski horen. En die zing je natuurlijk volle borst mee! Overigens is ook ‘Het Begon Ook Met Een Bossie Rooie Rozen‘ een nummer van hem dat je veel gaat horen.

Spotify Playlist

Wil je de nummers graag met je meenemen op je telefoon? Voor het gemak hebben we een Spotify Playlist gemaakt voor je. Geniet ervan!

Hier vind je de top 10 Nederlandse après-ski hits van komende winter op Spotify!

Nederlandse après-ski hits winter 2016-2017

De hierboven genoemde nummers ga je dus komende winter horen in de après-ski. Wil je nog even terug in de tijd naar vorig seizoen? Lees dan onze top 10 van vorig jaar. Kan je ze nog meezingen?

Top 10 Nederlandse après-ski hits voor dit winterseizoen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in