Nieuwsalert per mail ontvangen

Top 10 Nederlandse après-ski hits voor dit winterseizoen

Foto: Zillertalarena.com

Het winterseizoen gaat alweer bijna beginnen en dat betekent dat we de après-ski hits van dit seizoen alvast kunnen oefenen. Onze vrienden van DJ-Events.nl (bekend van onder andere de Cin-Cin), Nick en Jesse, hebben een heerlijke lijst samengesteld, waarvan je spontaan zin krijgt in de wintersportvakantie. 

Elk jaar brengen wij een top 10 après-ski hits uit, waarbij iedereen alvast kan gaan oefenen. Heerlijk meezingen met Nederlandstalige knallers!

1. Stef Ekkel en Rene Karst – Liever te dik in de kist

Je hebt hem ongetwijfeld al langs horen komen. De nieuwe hit van Stef Ekkel & René Karst. Een geweldig nummer met een tekst waar lang over na gedacht is. Of toch niet? Waarschijnlijk zijn de zangers op een gezellige borrelavond op de tekst gekomen en hebben dit gezellige melodietje eronder gehangen. Luisteren dus!

2. Gerard Joling – Liefje

Ook Gerard Joling staat dit jaar weer in de lijst. Met zijn heerlijke stem weet hij elk jaar weer de après-ski op zijn kop te zetten. Wat vind jij er van?

3. Jan Smit – De hoeken van de kamer

Jan Smit is zelf ook een liefhebber van après-skiën en hoort zijn eigen singeltjes regelmatig door de boxen galmen. Ook dit nummer van onze Volendammer is weer genieten!

4. Rob Ronalds – Doorgaan

Deze clip komt binnenkort uit. Dan voegen we hem toe aan de lijst.

 

5. Wesly Bronkhorst – Als ik het toch allemaal geweten had

Na ‘De Lucht was blauw’, ‘Kom allemaal maar in mijn armen’ en ‘Carnaval’ is Wesly Bronkhorst ook dit jaar weer met een goede hit gekomen. Wordt dit dé après-ski hit van dit winterseizoen?

6. Andreas Gabalier – Hulapalu

Een typische après-ski titel. Een titel die vrij weinig zegt, maar wel een hoop gezelligheid voorspelt. Luisteren dus en uit je hoofd leren die tekst! Zo moeilijk is het niet namelijk!

7. Tom Haver – Liefde bestaat

Bij 3FM heeft Tom Haver zijn nieuwe hit al mogen spelen, maar zijn officiële clip staat nog niet online. Hierbij alvast een voorproefje!

8. Tim Schalkx & Gebroeders Graat – Met veel tam tam

Vrouwen doen het altijd goed in een lied. Zo ook in de nieuwe hit van Tim Schalkx en Gebroeders Graat. Heerlijk om straks met je vrienden mee te galmen met dit heerlijke nummer. Krijg jij al zin in de après-ski?

9. Peter Beense – Ik voel me heerlijk

UITERAARD! Onze grote vriend Peter Beense mag niet missen in de top 10. Wat heeft die man toch een heerlijke stem en overal waar hij komt breekt spontaan het feest los. Wat vinden we van zijn nieuwe nummer?

10. Danny de Munk en Django Wagner – Wij met z’n twee

Een duo dat je misschien niet zou verwachten, maar voor een heerlijk nummertje heeft gezorgd. Django en Danny hebben de titel heel toepasselijk gemaakt: “Wij met z’n Twee”. Dit kan nog wel eens een hele grote hit in de après-ski gaan worden.

Een heerlijk lijstje met grote hits voor deze winter. Bijna allemaal nieuwkomers! Weet je nog welke hits er vorig jaar in de top 10 stonden? Lees dan onderstaand artikel. Uiteraard gaan we die hits ook regelmatig horen in de après-ski in Oostenrijk.

De 10 Nederlandse après-ski nummers die je dit seizoen zeker gaat horen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in