Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Top 10 Nederlandse après-ski hits voor dit winterseizoen 2023/2024

Wintersportredacteur

Het winterseizoen gaat alweer bijna beginnen en dat betekent dat we de Nederlandse après-ski hits van dit seizoen alvast kunnen oefenen. Onze vrienden van DJ-Events.nl (bekend van onder andere de Cin-Cin) hebben een heerlijke nieuwe lijst samengesteld, waarvan je spontaan zin krijgt in de wintersportvakantie. 

Nederlandse après-ski hits 2023/2024

Après-ski hits in 2024 kunnen variëren van typisch Oostenrijkse klappers tot moderne nummers. Een combinatie van beide hoor je de laatste jaren steeds meer. We gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de beste après-ski liedjes aller tijden. Want in dit lijstje staan hele andere nummers! Kom je aankomende winter in een après-ski bar, dan kun je deze nummers in combinatie met de ‘allerbeste’ verwachten. Je gaat niet onder deze nummers uitkomen in 2023/2024! Ga jij alvast oefenen?

Elk jaar brengen wij een top 10 après-ski hits uit, waarbij iedereen alvast kan gaan oefenen. Heerlijk meezingen met Nederlandstalige knallers! Dit zijn de Nederlandse après-ski hits van de winter 2023/2024:

En een meer uitgebreide lijst is deze:

1. Marco Schuitmaker – Engelbewaarder

Je hebt hem ongetwijfeld al langs horen komen in de kroeg. Waarschijnlijk wordt dit nummer non-stop gedraaid komend seizoen. Luisteren dus!

2. Jan Smit, Marco Schuitmaker – Van Goes tot Purmerend

Ook Jan Smit staat dit jaar weer in de lijst. Jan Smit is zelf ook een liefhebber van après-skiën en hoort zijn eigen singeltjes regelmatig door de boxen galmen. Ook dit nummer van onze Volendammer is weer genieten! Met zijn heerlijke stem weet hij elk jaar weer de après-ski op zijn kop te zetten.

3. Alex – Even aan m’n moeder vragen

Ook dit is een nummer dat echt thuis hoort in de Nederlandse après-ski hits van 2023/2024. Een paar maanden geleden is de versie van Alex op Youtube verschenen. Wat vind jij ervan?

4. Tim Schalkx – Ik zag het licht

Oud, goud en opnieuw gereleased! Hoe hard zing jij klapper van Tim Schalkx mee komende winter?

5. Rob Ronalds – De eerste is van mij

Deze gezellig carnavalskraker is voor veel meer gelegenheden geschikt. Aankomende winter ga je hem zeker ook vaker horen in de après-ski!

6. Tom Haver – Modeblaadje

De nieuwe single van Tom Haver is sinds oktober uit! Na het beluisteren van de eerste tonen hebben we hem al in dit lijstje met Nederlandstalige après-ski hits geplaatst. Heb jij hem al gehoord?

7. Pascal Redeker – Vrijgezel

Liefdesrelaties doen het altijd goed in een lied, dat laat dit nummer van Pascal Redeker maak weer zien. Krijg je alweer zin in de après-ski?

8. Immer Hansi, Barry Fest – Snacks met jou

Kan het nog meer après-ski? Deze hit van Immer Hansi en Barry Fest is pas een paar maanden uit en wat een heerlijke plaat. Heerlijk om straks met je vrienden mee te galmen met dit nummer. Ken jij hem al?

9. Rene Karst – EHBO

Wat heeft deze man toch een heerlijke stem en overal waar hij komt breekt spontaan het feest los. Wat vinden we van zijn nieuwe nummer?

10. De Alpenzusjes – Gluehwein

De Alpenzusjes mogen niet ontbreken in deze lijst! Dit kan nog wel eens een hele grote hit in de après-ski gaan worden.

Beste après-ski hits aller tijden

Welke hits je naast deze nieuwkomers sowieso moet kennen? Dat zijn deze:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in