Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tip voor thuis: het is weer Alpenfest bij Lidl

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

Ooooh wat missen we de Alpen alweer na het skiseizoen! We hopen natuurlijk in de zomer gewoon een pannetje Kaiserschmarrn of een overheerlijke Wiener Schnitzel op het terras van een berghut te kunnen eten, maar nu staat dat voor de meesten nog even niet op de planning. Tot die tijd zullen we dus de Alpen maar in huis moeten halen. Gelukkig helpt Lidl ons daarbij een handje, want het Alpenfest begint later deze week!

Vanaf donderdag staan alle Lidl supermarkten vol met lekkers uit de Alpen. Van minirösti’s tot typische vleeswaren, kant-en-klare kaasfondue en Apfelstrudel. Wat haal jij in huis?

Alpenfest bij Lidl

Regelmatig haalt supermarktketen Lidl de Alpen naar Nederland. Vanaf donderdag is het weer Alpenfest en dit betekent dat de meest bekende lekkernijen uit de Alpen ook in Nederland verkrijgbaar zijn. We moeten nog even wachten op dat terras van die ene fijne berghut, maar thuis kun je er ook best een gezellige avond van maken. Lidl verkoopt zelfs wijn en bier uit de Alpen! En nu niet ineens gaan hamsteren hè?!

Lidl verkoopt naast levensmiddelen ook heel veel andere producten tegen een scherpe prijs, van steps tot bubbelbad tot meubels. Wat er deze week in de aanbieding is, zie je in de Lidl Webshop.

Liever zelf maken?

Niet zo’n fan van al die kant-en-klare producten? Of heb je zin om je eens echt uit te sloven? Duik dan lekker de keuken in met al onze wintersport recepten. We hebben er al flink wat voor je verzameld én getest. Gegarandeerd genieten! Wordt het een zelfgemaakte Apfelstrudel of ga je toch voor Spinazieknödels of Tartiflette? Alle recepten vind je via de link hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in