Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

TIP: Crazy 44 – de WINTERSPORT game!

Wintersportredacteur

Een bedrijfsuitje in coronatijd? Of gewoon lekker eens met je vrienden thuis in de wintersportsfeer komen? Dan hebben we een leuke tip voor je: Crazy 44 – de WINTERSPORT game! In samenwerking met Socialspel.nl presenteren we je deze heerlijke wintersportgame voor thuis.

De hoop op een wintersport dit seizoen is nu toch echt aan het verdwijnen, maar het verlangen ernaar is des te groter. We bakken Kaiserschmarrn, hebben ons toegelegd op het zelf Schnapps maken en kijken de afleveringen van 24 UUR IN telkens weer opnieuw. Maar er is dus meer mogelijk om in de wintersportsfeer te komen. Met dit spel kun je thuis toch nog een beetje van het (après-)skiën proeven.

Uitleg Crazy 44 – de WINTERSPORT game!

In Crazy 44 – de WINTERSPORT game krijgen deelnemers 44 opdrachten met wintersport als thema. In 1,5 uur tijd moet je met je team zoveel mogelijk opdrachten voltooien. Alle opdrachten zijn thuis uit te voeren. Door goed samen te werken en af en toe net die grenzen van je comfortzone op te zoeken (of eroverheen te gaan), kun je zoveel mogelijk punten verdienen. De game is geschikt als bedrijfsuitje met collega’s, maar is net zo leuk als activiteit voor met de familie of vriendengroep.

Je speelt het spel in groepjes van 4 tot 8 personen. Spelen met meerdere groepen is mogelijk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd natuurlijk! Samen met je groepje start je een WhatsApp groep, waaraan je ook de spelbegeleider van Socialspel.nl toevoegt. Die deelt vervolgens elk kwartier een thema met opdrachten. Er zijn 6 thema’s met in totaal 44 opdrachten. Verdeeld over de opdrachten zijn er 88 punten te verdienen. Om te bewijzen dat je een opdracht hebt voltooid, stuur je een foto of filmpje als bewijsmateriaal in de WhatsApp groep. Het team met de meeste punten wint uiteraard.

Wij gingen je zelf voor en deden de game voor het eerst met het team. Het resultaat zie je in de onderstaande video.

Deelnemen met kortingscode

Lijkt het je wel wat om het spel te spelen? De kosten zijn nog geen tientje per persoon. Je boekt Crazy 44 – de WINTERSPORT game voor groepen tot en met 24 personen via de website van Socialspel.nl. Als je boekt met de kortingscode ‘WINTERSPORT10’ krijg je 10 procent korting op het spel. Als je een offerteaanvraag doet, vermeld dan even dat je via Skiinformatie komt om de korting te bemachtigen.

MEER INFORMATIE EN BOEKEN

Wij wensen je alvast heel veel plezier met het spel! Maar dat komt vast helemaal goed!

Aantal groepenOnbeperkt
Aantal personen per groep4-8 personen 
Speelduur90 minuten
BenodigdhedenWhatsApp
Prijs€ 9,75 p.p.
TaalNederlands

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in