Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Haal de wintersport vast in huis met de nieuwe ‘Austrian Ski Game’ app

Austrian Ski game app

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Met de nieuwe Austrian Ski Game kun je het wintersportplezier gemakkelijk in huis halen. De app laat je even voelen hoe het is om als een echte wedstrijdskiër te racen van steile wedstrijdpistes. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel kun jij je net zo voelen als Lindsey Vonn of Marcel Hirscher. Zonder daarvoor echt boven de duizelingwekkend steile afdalingen te staan!

Met de nieuwe Austrian Ski Game app kun je zo vaak en zo lang als je wilt dat echte skigevoel krijgen, alleen dan gemakkelijk en snel op je eigen telefoon, tablet of computer. Ideaal als je niet meer kunt wachten om die kant op te gaan! Ga jij ‘m downloaden?

Austrian Ski Game app

Met de nieuwe Austrian Ski Game app kun je skiraces ervaren zoals in de skigebieden zelf. Zo kun je onder andere de Zillertal Highrace doen, de Ötscher-Hockar, de Gastein en de World Cup-afdaling in Schladming- Dachstein. Tijdens de Ski Game race je over het parcours om de beste tijden neer te zetten en World Cup-punten te verdienen. Daarnaast kun je zelf je ski-instellingen optimaliseren om nog sneller af te dalen. Skiën is bijna net zoals in het echt: zelfs de weersomstandigheden kunnen je rit beïnvloeden. De game is ontwikkeld door het Oostenrijks Toeristenburo, in samenwerking met INTERSPORT. Het is een Oostenrijks spel, maar je kunt het ook gewoon in Nederland spelen. Op je smartphone en/of tablet én op de computer.

Ski Game wedstrijden

Maar je kunt niet alleen zelf spelen. Er zijn ook speciale Ski Game wedstrijden om aan mee te doen, waarbij je strijdt tegen andere spelers en mooie prijzen kunt verdienen. Vanaf vandaag staan de inschrijvingen open voor de digitale ski-wedstrijden in de app. Dus als je al heel veel trainingsuren achter de rug hebt en je bent erg goed geworden in het spel, dan moet je de data van het wedstrijdschema goed in de gaten houden. In totaal zijn er vier raceweekenden verspreid over de vier pistes:

  • Zillertal: van vrijdag 19 november t/m maandag 22 november 2021 (12.00 uur – 12.00 uur)
  • Ötscher-Hochkar: van vrijdag 3 december t/m maandag 6 december 2021 (12.00 uur – 12.00 uur)
  • Gastein: van vrijdag 17 december tot maandag 20 december 2021 (12.00 uur – 12.00 uur)
  • Schladming-Dachstein: van vrijdag 7 januari tot maandag 10 januari 2022 (12.00 uur – 12.00 uur)

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in