Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

K2 lanceert spel waarmee je ski’s kunt winnen

Wintersportredacteur

De nieuwe lijn van K2, genaamd ‘K2 Disruption’, gaat deze winter de markt wakkerschudden. Helaas duurt het nog wel even voordat het skiseizoen officieel van start gaat. De eerste gletsjers zijn wel al open, maar de overige skigebieden openen pas over een maand of twee. De meeste mensen zullen voorlopig nog niet op ski’s staan. Om je toch alvast kennis met de nieuwe lijn te laten maken, heeft K2 een geweldige game uitgebracht: de K2 Disruption Cup Game.

K2 Disruption Cup Game

De K2 Disruption Cup Game is op vrijdag 25 september gelanceerd. De game is uiteraard geïnspireerd door de echte K2 Disruption Cup in Garmisch, met ’s werelds beste skiracers een freeride-legendes. Je kunt strijden om maandelijkse prijzen en toegang krijgen tot ‘Boost Codes’, die de kans op winnen vergroten.

Download, speel en win!

Iedereen met een smartphone kan het spel gratis downloaden in de App Store of Google Play Store. Race tegen andere spelers en verzamel punten. Deze punten kunnen leuke prijzen opleveren. Elke maand worden de drie spelers met de hoogste score beloond met K2 Disruption MTi ski’s, K2 schoenen of een K2 helm. Daarnaast wint elke week een willekeurig gekozen persoon een K2-rugzak.

Assortiment

Het K2 Disruption assortiment is bedoeld om een nieuwe benadering van hoge pisteprestaties mogelijk te maken. Door drie nieuwe technologieën; Dark Matter Damping, Titanal I-Beam en PowerWall te combineren, zal dit samen zorgen voor stabiliteit bij hoge snelheden, veelzijdigheid bij het draaien en uitstekend randcontact met de piste. K2 streeft ernaar om met deze eigenschappen een baanbrekende pisteski te creëren. Wil je de ski’s graag hebben, maar laat je spaarpot dit niet toe? Download de game. Wie weet win je wel een paar!

TIP: GoPro heeft nieuwe HERO9 Black gelanceerd

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in