Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Ski d’Alpine bordspel nu ook in après-ski variant

wintersport bordspel

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

Spelletjesliefhebbers opgelet. Het wintersport bordspel Ski d’Alpine heeft een nieuwe toevoeging aan het spel gedaan. Daarmee tover je het wintersportspel om tot après-skispel. Ofwel, perfect voor de wintersporter die wel van een feestje houdt.

Wintersport bordspel voor met vrienden en familie

Voor wie het spel nog niet kent, even een korte inleiding. Het bordspel Ski d’Alpine kan met 6 personen gespeeld worden en is geschikt voor een leeftijd vanaf 8 jaar. In het spel start je jouw route vanuit je hotel en ga je met de skibus richting het skigebied. Opdrachtkaarten bepalen waar je heen moet in het skigebied en na het vervullen van die opdrachten moet je als eerste finishen in het après-ski café de SPITZE BAR. Uiteraard kun je het andere spelers lastig maken, waardoor een leuke strijd ontstaat. Het is een dynamisch en veelzijdig bordspel, waar ook nog een klein beetje strategie bij komt kijken.

Het nieuwe Ski d’Alpine spel van Nederlandse makelij is sinds een paar maanden op de markt en wordt goed ontvangen. Zelf heb ik het spel met z’n tweeën en met z’n drieën gespeeld en een ontzettend leuke avond gehad. Ik kan me voorstellen dat het meer spelers nog leuker wordt, dus dat gaan we de volgende keer proberen.

Ski d’Alpine après-ski uitbreiddingsset

Na de lancering van het gewone spel heeft 10CATEGAMES ook een uitbreidingsset voor de après-skiliefhebbers uitgebracht. Na een heerlijke dag op de latten of op je snowboard kun je ook met behulp van het bordspel en de speciale après-ski opdrachten in je eigen chalet of appartement après-skiën. De uitbreidingsset bestaat uit een set met speciale après-ski kaarten waarmee je de originele kaarten vervangt, een après-ski muts, shotglaasjes en onderzetters. Uiteraard betekent dat, dat er gedronken moet worden in het spel. Wij zijn erg benieuwd!

Skiinformatie kerstactie

Omdat we het spel zelf zo leuk vinden hebben we samen met 10CATEGAMES een leuke kerstactie opgezet voor onze lezers. De winnaars zijn ondertussen getrokken en ontvangen eind januari hun prijzen van 10CATEGAMES. Van harte gefeliciteerd!

  • 3x Alpenkookboek: Joris Aerns, Marleen van de Graaf-Vogels, Claudia de Kroon
  • 3x Erber Tiroler Obstschnapps: Emma Kouijzer, Bouwadvies H. Feenstra, Rik van de Pol
  • 5x Milka chocolade pakket: Soraya Breed, Peter Brandts, Lasse Hofstra, Edwin Kortlevers, Erna Bekkernens
  • 5x Glühwein: Mathilda Pallandt, Anton Zeeuw, Irma Bunschoten, Anneke Witte, Peter Peek

Dit wil je toch winnen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in