Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Sotheby's International Reality

Te koop: gigantische villa aan de piste

Wintersportredacteur

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waar de rijkste mensen ter wereld tijdens hun wintersport verblijven? Waarschijnlijk in de allerduurste hotels. Maar er is nog een optie. Als je 8 miljoen euro over hebt, kun je ook gewoon je eigen villa aan de piste kopen!

De villa

Deze prachtige villa in de bergen ligt op een stuk grond van zo’n 2 hectare. Het gigantische huis is ontworpen in de stijl van de bergen. Met maar liefst 5 slaapkamers en 6 badkamers kun je hier genoeg familie langs laten komen. Maar voor die 8 miljoen euro krijg je uiteraard meer! De villa ligt aan de piste en beschikt dus over een ski-in ski-out.

Faciliteiten

Was dat het dan? Nee natuurlijk niet! De villa ligt in een prachtig berglandschap en biedt je zowel zomers als ’s winters een prachtig westelijk uitzicht. Naast de 5 slaapkamers en 7 badkamers beschikt het huis over enkele buitenpatio’s, een terras, mediakamer, familiekamer en privékantoor. Zo kun je ook nog vanuit huis werken.

Locatie

Nu vraag je je natuurlijk af waar deze fantastische villa ligt. Helaas voor ons Nederlanders ligt hij niet in de Alpen. De villa ligt in het Amerikaanse Aspen Snowmass Ski Resort. Deze parel van de Rockies is het beroemdste skigebied van Amerika. Met 484 km aan pistes verveel je je hier niet snel. Voor zowel beginners als gevorderde freeriders is er hier genoeg te beleven.

Benieuwd waar je dit huis kunt kopen? Klik dan hier voor meer informatie en een video van het huis.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in