Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Hebben: wintersporthuis met privé-toegang tot gondel

Wintersportredacteur

Het lijkt wel wintersporthuizen te regenen op de Amerikaanse woningmarkt! Na het droompaleis van vorige week en het luxe ski-optrekje van eerder deze maand, hebben we ook vandaag weer een prachtig vakantiehuis gevonden. Voor 15 miljoen dollar zou jij zomaar eens de eigenaar of eigenaresse van 33 Iron Mask Road kunnen zijn. Een prachtig huis met privé-toegang tot gondel én ski-in ski-out mogelijkheden in het Breckenridge Ski Resort.

Luxe ski-optrekje

Vandaag laten we je kennis maken met 33 Iron Mask Road. Een prachtige woning in een van de meest exclusieve buurten van Breckenridge, Colorado. Volgens de makelaar wordt het zelfs bestempeld als een van de mooiste huizen in de Rocky Mountains. En eerlijk is eerlijk, na het zien van de foto’s zou hij daar nog best wel eens gelijk in kunnen hebben. Dit luxe optrekje van meer dan 1000 m2 groot is perfect voor gezinnen met kinderen en complete families. En, het beste van alles: je hebt er privé-toegang tot een gondel die ’s winters toegang biedt tot de pistes en ’s zomers aan allerlei outdoor activiteiten.

Genoeg slaapkamers

Met zeven slaapkamers en zeven badkamers is er meer dan voldoende ruimte voor iedereen. Verder beschikt 33 Iron Mask Road over meerdere open haarden, waaronder eentje in de master bedroom, een biljartkamer, luxe keuken met kookeiland, inloopkasten, een fitnessruimte, een lift, een jacuzzi, bibliotheek, een eigen theater en nog veel meer luxe faciliteiten. Ook handig: er zijn maar liefst drie garages!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in