Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

VIDEO: In dit luxe ski-optrekje willen we allemaal wel wonen!

Wintersportredacteur

Voor veel wintersporters is het een grote droom: het hebben van een eigen vakantiewoning in je favoriete skigebied. Heb jij de afgelopen jaren flink gespaard of heb je toevallig net de loterij gewonnen? Dan hebben wij het perfecte ski-optrekje gevonden om deze droom waar te maken.

Deze prachtige, luxe ski lodge heeft een rustige ligging in Colorado, niet ver van de pistes van Telluride. Voor een bedrag van 39 miljoen dollar kan het al van jou zijn. Omgerekend is dat iets meer dan 33 miljoen euro. Je moet er iets voor over hebben, maar daar krijg je dan wel ontzettend veel voor terug.

Droomhuis

Maak kennis met 115 Francisco Way in Telluride Colorado, het best te omschrijven als droomhuis. Een prachtige ranch midden in de natuur, omringd door bossen en bergen, met overal waar je kijkt een schitterend uitzicht. Voor een bedrag van 39 miljoen dollar krijg je een terrein van ruim 1,2 km2 met daarop een indrukwekkend woonhuis met een oppervlakte van meer dan 1000 m2 en een apart gastenverblijf met drie slaapkamers. Met alle natuurlijke materialen en het veelvuldige gebruik van hout past dit ski-optrekje helemaal thuis in de omgeving.

Het huis beschikt onder andere over vier slaapkamers, zes badkamers, een luxe spa, meerdere garages, een biljartkamer, een recreatieruimte, een fitnessruimte en een fijne woonkamer en keuken. Stuk voor stuk prachtig ingericht. Het skigebied van Telluride is niet ver weg en in de omgeving van het huis kun je de mooiste winterwandelingen maken.

Home Tour

Benieuwd geworden naar dit luxe ski-optrekje? Bekijk dan snel de onderstaande home tour. En zet vooral ook je geluid aan. De begeleidende stem maakt alles nog specialer. Het lijkt bijna de intro van een of andere spannende magische film. WAUW!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in