Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Doen met 40 miljoen: dit ski-optrekje kopen

Wintersportredacteur

Er staat een geweldig ski-optrekje te koop. Het enige dat je nodig hebt is heel veel geld ergens in een sok op zolder, op je bankrekening of een suikeroom. Voor een kleine 40 miljoen dolar, omgerekend zo’n 34 miljoen euro, kan 1000 Spraddle Creek in Vail dan van jou zijn. Het huis heeft werkelijk alles waar je van kunt dromen. Van een schitterend uitzicht op de pistes tot een infinity pool en heel veel ruimte. WAUW!

Droomhuis

Regelmatig delen we geweldige wintersporthuizen met je, maar die van vandaag overtreft werkelijk alles. Aan de andere kant van de oceaan, nabij skigebied Vail in Colorado, staat een geweldig optrekje te koop. Althans optrekje, maak daar maar gerust gigantische wintersportvilla van. Je moet er een kleine 40 miljoen dolar ($ 39.500.000) voor over hebben, maar dan heb je ook wel wat. Ik heb het helaas niet op m’n bankrekening staan, maar anders zou ik er serieus een emigratie naar de States voor overwegen. 1000 Spraddle Creek is absoluut de crème de la crème onder de wintersporthuizen!

Een infinity pool, schitterende uitzichten en meer

Wat je allemaal krijgt voor $ 39.500.000? Veel. Laten we het allereerst hebben over het schitterende uitzicht dat dit huis biedt. Op de weg ernaartoe, in de woonkamer, in de keuken, in een van de slaapkamers of tijdens een plons in het zwembad: overal geniet je van een schitterend uitzicht op Vail Mountain en de omringende omgeving. Met een laag verse sneeuw of als de omgeving groen gekleurd is, altijd is het indrukwekkend om hier naar buiten en om je heen te kijken. 1000 Spraddle Creek heeft een rustige ligging op een heuvel en ligt op een stuk grond van 7608 m2 groot. Aan ruimte geen gebrek. Verder heb je drie garages, vijf slaapkamers, negen badkamers, een gigakeuken met dito voorraadkamer, een eigen bar, een speciale ruimte voor wijnproeverijen, ingebouwde koelkasten in de muur van de gang naar je slaapkamer, een eigen bioscoop en nog heel veel meer.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in