Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

TE KOOP: bizar mooi optrekje bij skigebied ‘niet ver van New York’

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Droomhuis te koop! Altijd al je eigen mansion willen hebben bij een skigebied, met golfbaan, sneeuwscooter trail en motorcrossbaan in je achtertuin? Lees dan gauw even verder, want in Amerika is er precies zo’n optrekje in de verkoop gegaan. Je moet er wel even een duit voor in het zakje doen, maar dan heb je ook wat.

Oh ja, en het huis is niet ver van New York City. Nou ja, voor Amerikaanse begrippen dan. Heb jij toevallig nog $ 6,2 miljoen dollar over?

Droomhuis in Vermont te koop

Eigenaar worden van een van de mooiste villa’s in het Amerikaanse Vermont? Dat kan, want er staat een bizar waanzinnig droomhuis te koop voor $ 6.200.000,- dollar. Omgerekend ‘maar’ € 5.625.074,-. Dat bedrag is niet niks, maar wat je ervoor terugkrijgt, is dat ook zeker niet. Voor dit bedrag word je trotse eigenaar van een terrein van maar liefst 115 acre, oftewel 465388,5 m². De villa beschikt over negen slaapkamers, tien badkamers, een enorme keuken en een hele fijne, knusse en ook wel typische Amerikaanse inrichting.

En alsof dat al niet indrukwekkend genoeg is, beschik je over een soort eigen speeltuin in je achtertuin. Met een 2-hole golfbaan, eigen sneeuwscooter trail, motorcross track, zwembad, steenhaard, kampeerhut in het bos, hottub en ruiterpad, vervult dit Amerikaanse droomhuis letterlijk al je dromen. En het allerbelangrijkste: je bent maar een paar minuten verwijderd van een aantal heerlijke skigebieden! Wat voor jou? 😉

De mooiste skigebieden ‘vlak bij NYC’

Het huis ligt slechts een paar minuten verwijderd van Stratton Mountain, Magic Mountain en Bromley. Stratton Mountain, in het zuiden van de staat Vermont, noemt zich ‘het beste skigebied vlak bij New York City’ en telt elf liften en ruim 270 hectare aan skiterrein. Magic Mountain beschikt over 6 liften en 39 pistes, waar ontzettend veel uitdaging te vinden is doordat maar liefst 26% daarvan alleen ‘voor echte experts’ is. Skiresort Bromley heeft 9 liften met 47 pistes die zich over zo’n 120 hectare aan skiterrein verspreiden. De skigebieden en het huis liggen op zo’n 360 km van NYC vandaan.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in