Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Snowmagazine vanuit Valfréjus en Val Cenis

Wintersportredacteur

Door alle winterse voorspellingen heb ik inmiddels ontzettend veel zin in de wintersport. Het wekelijkse half uurtje genieten draagt daar flink aan bij. Snowmagazine is vanmiddag om 17.25 te zien op RTL4.

Snowmagazine

Sander Jansin en Saskia Pieck zijn in Frankrijk, in de plaatsen Valfréjus en Val Cenis. Sander verkent het gebied van Val Cenis. Saskia is in Valfréjus met de Nederlandse Karin, die al heel lang in Frankrijk woont, en haar dochter Kim. De in Frankrijk geboren Kim is is skilerares in Valfréjus. Vorige week waren ze in Sankt Anton am Arlberg, heb je deze aflevering gemist? Dan kun je hem op RTL XL terugkijken.

Voorproefje

Wekelijks wordt er op het youtube-kanaal van Snowmagazine een kijkje achter de schermen gedeeld. Sabine ondersteunt deze week de cameracrew en Saskia geeft een tip hoe je de sneeuw onder je schoenen vandaan haalt. Op pad met Snowmagazine is niet alleen serieus bezig zijn. Er is tijdens een gondeltripje naar boven ook altijd ruimte voor een grapje en een grolletje.

Valfréjus en Val Cenis

Het skigebied Val Cenis ligt aan de voet van de Mont Cenis op de grens van Italië en Frankrijk aan het einde van Maurienne vallei. Het gebied ligt tussen het prachtige nationale park van Vanoise en het regionale park van Avigliana in Italië. De pistes lopen door mooie bossen en weides waar ’s zomers schapen grazen en wolven jagen. Het is een mooi authentiek gebied, ook qua dorpen betreft. Deze dorpen zijn mooi en zelfs de nieuwbouw is in stijl opgebouwd.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in