Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Snowmagazine bezoekt St. Anton am Arlberg

Wintersportredacteur

Met alle seizoensopeningen van dit weekend beginnen de wintersportkriebels toch wel behoorlijk op te spelen. Vanmiddag worden die kriebels nog even versterkt tijdens de aflevering van Snowmagazine. Vanaf 17.25 zijn Sander en Sophie vanuit St. Anton am Arlberg weer te zien op RTL 4.

Snowmagazine

Sophie en Sander zijn in het populaire Oostenrijkse Sankt Anton am Arlberg. Een groot skigebied met vele mogelijkheden en een bruisende après-ski. Tijdens deze aflevering gaan ze off piste skiën, iets dat je niet moet doen zonder de juiste voorbereidingen. Vorige week waren ze in Sölden, heb je deze aflevering gemist? Dan kun je hem op RTL XL terugkijken.

Voorproefje

Wekelijks wordt er op het youtube-kanaal van Snowmagazine een kijkje achter de schermen gedeeld. Sabine ging deze week op bezoek bij een van de locaties van de sponsor van het programma. Ze moest namelijk bekijken of dit een mooie plek was voor filmopnames. Verder gaan ze naar het uitzichtpunt in St. Anton am Arlberg. Om hier te komen moesten ze met alle camera-apparatuur in een gondel waar maar vijf personen tegelijkertijd in passen.

St. Anton am Arlberg

Sankt Anton am Arlberg maakt deel uit van een van de populairste skigebieden in de Alpen, Ski Arlberg. Dit skigebied heeft een totale beschikking over ruim 300 kilometer aan pistes. Ski Arlberg ligt op de grens van Tirol en Vorarlberg. De afdalingen verschillen ontzettend van elkaar qua niveau. Gevorderden ervaren de mogelijkheden in dit skigebied als divers en toch kunnen beginners zich hier ook prima vermaken.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in