Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Op weg naar de wintersport!

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur en daarbij de keuze uit verschillende transportmogelijkehden naar de bergen. De auto is nog steeds het populairste en meest gebruikte transportmiddel voor de rit naar de wintersport. Alle wintersportbestemmingen zijn dan ook goed te bereiken met de auto en dat maakt de keuze erg makkelijk. Daarbij kiezen ook veel wintersportliefhebbers voor een busrit. Het voordeel van reizen met de bus is dat men zo uitgerust mogelijk aankomt op de plaats van bestemming en je geen zorgen hoeft te maken over de route, een nadeel is echter dat vele bussen niet altijd comfortabel zitten.

Een alternatief voor de bus kan de trein zijn, waarbij de zorgen over de reis minimaal zijn maar waar men ook last kan hebben van een oncomfortabele zitplaats. Er rijden tegenwoordig vele treinen van de Ski Thalys naar bekende wintersportgebieden in de Franse Alpen. Maar ook Oostenrijk is goed te bereiken met De Alpen Express en de Ski-Trein, zo kom je snel, veilig en milieubewust aan op bestemming.

Met het vliegtuig naar de sneeuw wordt echter steeds populairder door de vele voordelen die het met zich meeneemt.Vliegen is namelijk snel, veilig en je kunt dezelfde dag nog op de lange latten staan. Er gaan al vluchten naar bekende gebieden als Genève, Grenoble, Innsbruck en Salzburg.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in