Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nederlanders gezocht die iets hebben met water én in Oostenrijk wonen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Ken je de webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’? Dit is een super leuke serie van video’s waarbij het team van Indebergen op bezoek gaat bij verschillende Nederlanders die een bestaan in Oostenrijk hebben opgebouwd. Voor volgend seizoen is de zoektocht naar nieuwe kandidaten begonnen! Ben jij of ken jij een Nederlander/se die in Oostenrijk woont en affiniteit heeft met water? Lees dan verder!

Over de webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’

De webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ is een samenwerking tussen het Oostenrijks Toeristenburo en Indebergen.nl. In de serie zie je verschillende landgenoten die gekozen hebben voor een nieuw leven in de Oostenrijkse bergen. De camera’s leggen hun leven vast, zowel in foto als video. Tijdens het verblijf word je live meegenomen op Instagram en via foto-updates op Facebook. Uiteindelijk volgt er een videodocumentaire met interview van ongeveer 10 minuten op YouTube en een eigen artikel op de website. 

Gezocht: nieuwe kandidaten

Voor de nieuwe afleveringen van dit jaar worden er nieuwe interessante verhalen gezocht. Het thema van 2024 is water, dus de kandidaten moeten iets doen of hebben met water. Denk hierbij niet alleen aan watervallen, beken en meren, maar ook aan de regen. Het water uit de lucht zorgt er immers voor dat de natuur zo prachtig groen is. Daarnaast is de waterkwaliteit in het land van zeer hoog niveau. Werk jij bij een mineraalwaterbedrijf, ben je watersportleraar, heb je een ander bijzonder beroep of ben je graag op of in het Oostenrijkse water… En ben je daarnaast ook nog eens Nederlands en woon je nu in Oostenrijk? En lijkt het je leuk om mee te doen en je verhaal te vertellen? Meld je dan aan via: [email protected].

Voorwaarden aanmelden

Je kunt je aanmelden door zelf een mailtje te sturen naar Miranda! Vermeld in de mail dan vooral:

➡️ Hoelang woon je al in Oostenrijk;
➡️ Waar woon je precies;
➡️ Hoe ziet jouw gezinssituatie eruit? (Partner, kinderen, dieren, etc);
➡️ Wat is jouw ‘link’ met water;
➡️ Wat doe je in het dagelijks leven voor werk;
➡️ Welke hobby’s heb je en hoe breng je je vrije tijd door;
➡️ Je mag natuurlijk ook altijd foto’s meesturen of het liefst zelfs een korte video met een korte uitleg over jullie en waarom je mee wilt doen.

Alle afleveringen van 2023

Deze acht kandidaten hebben al meegedaan! Het team van Indebergen is een aantal dag aanwezig geweest om mee te lopen en te ervaren hoe het leven van de kandidaten is. De opnames voor het nieuwe seizoen vinden ergens tussen eind mei en eind juni 2024 plaats. Hiervoor in ruil krijg je een prachtige documentaire, daarnaast ook een mooi plekje op de website en aandacht op de social media-kanalen. Dit zijn de afleveringen van 2023:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in