Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vrijgezelle Vlamingen gezocht voor nieuw seizoen B&B Zoekt Lief Winter

© Pixabay

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De Vlaamse versie van het bekende B&B Vol Liefde is ook een grote hit! Voor het volgende seizoen worden er daarom nieuwe deelnemers gezocht. Zowel B&B eigenaren in het buitenland als Vlamingen met een ander beroep in de toeristische sector kunnen zich aanmelden. Alle informatie vind je in dit artikel.

B&B Zoekt Lief Winter

B&B Zoekt Lief Winter heeft al twee seizoenen achter de rug. Het programma, gepresenteerd door An Lemmerns, is net als de Nederlandse versie erg populair. De Vlaamse versie is vrijwel hetzelfde als de Nederlandse. Ook hier zijn landgenoten die in het buitenland wonen en op zoek zijn naar de liefde. Er is tot nu toe zowel een zomereditie als een wintereditie geweest. Het programma wordt sinds 2022 op VTM uitgezonden. Het derde seizoen komt in de zomer van 2024 op televisie en voor het winterseizoen zijn ze dus nog op zoek naar kandidaten.

Meedoen aan B&B Zoekt Lief Winter?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of je single bent en op zoek naar de liefde? Om deel te nemen is het van belang van je sowieso uit Vlamingen komt en openstaat voor de hulp van het programma om de liefde van je leven te vinden. Daarnaast is het van belang dat je een B&B uitbaat in het buitenland of werkt in de toeristische sector. Kun je al deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan kunnen we je doorsturen naar de verantwoordelijken van het programma.

Maar, ook als je zelf niet Vlaams bent of de liefde al gevonden hebt, kun je misschien helpen. Misschien ken je wel een Vlaming die goed bij het programma zou passen? Of misschien heb je vrijgezelle Vlaamse vrienden? Of ken je een B&B-uitbater die geschikt zou zijn voor het programma. Ook dan kun je contact opnemen met het programma.

Contact opnemen

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met: Ella de Brauwer.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in