Nieuwsalert per mail ontvangen

Koning Winter laat van zich horen

Foto: Zillertal Arena

Veel wintersporters zullen de hoop al hebben opgegeven, maar koning winter heeft weer van zich laten horen. Waar vorige week de groene weides de overhand kregen, zijn momenteel de pistes weer prachtig witgekleurd en lijkt de winter weer zijn intrede gedaan te hebben.

Als je aan skileraren vraagt hoe zij het afgelopen seizoen hebben ondervonden, dan is de kans groot dat zij aangeven nog nooit zo een slecht seizoen te hebben gehad. Veel skileraren keken dan ook smachtend uit naar eind maart, want een paar maanden achter elkaar zulke slechte omstandigheden is niet ideaal. De afwisseling tussen het lesgeven en zelf sporen zetten, maakt het beroep in de sneeuw zo leuk.

In Nederland groeien momenteel de krokusjes en andere lente bloemen al volop uit de grond. De temperaturen beginnen langzamerhand weer boven de 10 graden te komen, waardoor de winterjassen langzaam richting de berging gaan en worden omgeruild voor de zomerjassen. Toch denk ik dat veel wintersporters bij het zien van de onderstaande foto’s even wachten met het opbergen van de winterspullen, want hier krijg je toch wel weer de kriebels van.

Heerlijk om te zien dat de natuur zo onverwachts uit de hoek kan komen. Ik ga mijn ski’s weer onderbinden, want de versgevallen sneeuw roept mij!

Zermatt Matterhorn

Zermatt Matterhorn

Foto solden skigebied

Foto solden skigebied

Gerlos

Gerlos

 

 

 

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in