Nieuwsalert per mail ontvangen

Wat is jouw mooiste wintersportverhaal van dit jaar?

Op wintersport gebeuren de gekste dingen. Elk jaar weer kom je thuis met de mooiste verhalen. Of het nou een crash is, een uitspraak van een van je vrienden, iemand die de weg kwijtraakte of totaal iets anders, je hebt altijd wel iets moois meegemaakt. De vraag is echter: wat is jouw mooiste wintersportverhaal van dit jaar?

Wintersportverhalen column

Natuurlijk maken wij zelf genoeg mooie dingen mee in de sneeuw, maar wij zijn benieuwd naar jouw allermooiste wintersportverhaal. De mooiste verhalen komen namelijk uit een onverwachte hoek en kun je niet zelf verzinnen als je er niet bij was. Wij zouden heel graag jouw of jullie verhaal willen horen. De mooiste verhalen selecteren wij en publiceren wij op de website in onze nieuwe wintersportverhalen column. Zo kun je jouw verhaal delen zodat nog veel meer mensen kunnen genieten van jouw prachtige ervaring.

Vertel het ons

De verhalen ontvangen wij graag per mail via [email protected]. Schrijf in het onderwerp van de mail dat het om de wintersportverhalen column gaat en vertel vervolgens jouw verhaal. Wij horen graag wanneer en waar het verhaal gebeurd is en wie er bij betrokken waren. Ook foto’s en video’s zijn van harte welkom. We zorgen er uiteraard wel voor dat de betrokken personen netjes in beeld komen. Naaktfoto’s laten we dus bijvoorbeeld lekker gaan en ook namen kunnen we anonimiseren.

Kom maar door met die mooie verhalen!

Leuke bedankjes

Uiteraard waarderen wij de verhalen ontzettend. Wordt jouw verhaal gepubliceerd op Skiinformatie.nl, dan ontvang je van ons een leuk bedankje uit de I Love Skiing Collectie.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in