Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

ENQUÊTE: oriënteren en boeken zomerse bergvakantie 2021

Natuurlijk gaan we het liefst naar de bergen als er een dik pak sneeuw ligt. Niet alleen omdat ze dan het allermooist zijn, maar ook omdat er geen leukere bergsport bestaat dan skiën. Ondanks deze twee feiten komen we er ook graag in de zomer. Want ja, ook in de groene bergen kun je een heerlijke vakantie beleven! Daarom ook dit zomerse onderzoek op deze winterse website.

We leven op dit moment in een bijzondere tijd. De coronacrisis hangt als een zware deken boven ons en reizen wordt er niet makkelijk op. We dromen over wintersport en oriënteren ons alvast op de zomer. Durf jij al vooruit te kijken?

Zomervakantie in de bergen

Naast een aantal geweldige wintersportwebsites, hebben we ook de zomerse bergwebsite Indebergen.nl in ons beheer. Een website waar je het hele jaar door terecht kunt voor alles wat met een zomerse vakantie in de bergen te maken heeft. Van de leukste activiteiten en bezienswaardigheden tot informatie en inspiratie over de bestemmingen. Net zoals we onderzoek hebben gedaan over de winter, doen we ook onderzoek over de zomer. Want, zoals al eerder benoemd, zijn de bergen ook ’s zomers geweldig.

Enquête

Op dit moment staat het reisadvies voor heel Europa op oranje. Reizen wordt ons tot in ieder geval half januari afgeraden. Maar hoe zal het straks qua reizen zijn in het voorjaar, de zomer en de herfst van 2021? December, januari en februari zijn normaal gesproken maanden waarin de zomervakantie alvast wordt vastgelegd. Maar is dat anders in deze gekke coronatijd? Wij zijn ontzettend benieuwd hoe jij hierin staat. Durf jij alvast vooruit te kijken naar de bergvakantie van 2021? Ben je je misschien zelfs al aan het oriënteren? En wat vind je nu extra belangrijk? We hopen dat je 5 minuten de tijd hebt om mee te doen met ons onderzoek. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in