Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De smaken van Oostenrijk: gratis e-book met typische wintersportrecepten

Wintersportredacteur

Wil je de wintersport nu al in huis halen? Onze collega’s van In de bergen hebben een gratis kookboek ontwikkeld vol met traditionele wintersportgerechten. Van Schnitzel tot Kaiserschmarrn en Skiwasser, het is helemaal niet zo moeilijk om traditionele Oostenrijkse gerechten zelf te maken met de hulp van dit e-book. Waar je het kookboek kunt downloaden? Dat laten we je graag zien.

Kookboek met Oostenrijkse gerechten

Kun je nu al niet meer wachten tot de winter aanbreekt? Met dit kookboek kun je helemaal in de wintersferen komen. Haal Oostenrijk in huis met ‘De smaken van Oostenrijk’. In totaal staan er 16 gerechten in het kookboek. Wat je onder andere kunt verwachten? Het traditionele recept voor Tiroler Gröstl staat in dit boek en maak ook eens een Pretzel of een Schnitzel. Ook voor Kaiserschmarrn heb je helemaal geen pakje uit de supermarkt nodig, het is ontzettend makkelijk om zelf te maken. Volg de stappen uit het kookboek en veras je vrienden/familie!

Een kleine blik in het kookboek:

Chef-kok Florien heeft een aantal heerlijke recepten voor je.

Van een lekkere Pretzel…

…tot een authentieke Kaiserschmarrn. Genieten!

Win een hardcopy!

Als je het kookboek downloadt maak je automatisch kans op een van de gedrukte boeken. Zo kun je dit mooie exemplaar in de kast zetten en op elk moment erbij pakken. Binnenkort wordt de winnaar al bekendgemaakt.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in