Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

7 dingen die je wel kan doen op de ski’s, maar niet tijdens de seks

© Pixabay

Wintersportredacteur

Wintersport en seks, voor veel wintersporters gaat dat goed samen. Zo bleek althans uit onderzoek een paar jaar geleden. Maar toch zijn er een aantal dingen die je wel op de latten kunt zeggen, maar niet tijdens de seks. Heb jij nog toevoegingen? 😉

1. Om 08.30u beginnen en om 16.00u stoppen

De echte wintersporter staat zodra de liften openen op de piste en stopt pas nadat de liften sluiten. Je bent vaak maar een paar dagen op wintersport, dus moet je er alles uithalen wat erin zit. Doe je dat tussen de lakens, dan gaat het een beetje beginnen te branden op een gegeven moment.

2. De hele tijd klagen over zere voeten

Op wintersport is het geoorloofd om te klagen over zere voeten. Die skischoenen zitten toch niet altijd even comfortabel, zeker niet wanneer je huurschoenen hebt. In bed is het wat vreemd om er maar over door te gaan. Dan kun je beter een ander standje proberen of die skischoenen uittrekken.

3. Met een groep van twaalf personen bezig zijn

We willen niet oordelen over jullie seksleven, maar het is nu eenmaal niet de standaard om met grote groepen seks te hebben. Op wintersport daarentegen is het heel normaal om met z’n twaalven op pad te gaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

4. Je kleine zusje lesgeven

Oké, deze spreekt voor zich.

5. Ineens schreeuwen: “Dit is de beste dag van m’n leven!”

Je kent het wel, dat ultieme geluksgevoel op wintersport. Soms overkomt het je in de skilift, soms op de piste, het is heel normaal. Wintersport is geweldig en daarom kun je echt wel ineens roepen dat het de beste dag van je leven is. Doe je dat ineens tijdens de seks, dan word je waarschijnlijk raar aangekeken.

6. Zeuren dat het niet diep genoeg is

Op een skidag kan de poedersneeuw niet diep genoeg zijn en je kunt dan best zeuren dat het van jou wel wat dieper had mogen zijn. Maar om tegen een man te zeggen dat het niet diep genoeg is, is not done.

7. Je vriend high-fiven

Als je een heerlijke run hebt gehad is een high-five onder aan de piste heel normaal. Een vriend in bed high-fiven is minder gewenst.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in