Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zo’n 300 centimeter sneeuw op de radar voor Saas-Fee

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Er komt een hele grote bak met sneeuw aan voor onder andere de skigebieden in het zuiden van Zwitserland. Gisteren schreven we al dat de sneeuwdump nog niet klaar is. Er komt nog meer sneeuw aan en de voorspelde hoeveelheden voor onder andere Saas-Fee zijn echt niet normaal!

Nog meer sneeuw!

Vandaag is het nog even rustig, maar vanaf morgen gaat het helemaal los in onder andere de Zwitserse Alpen. Het is het hele weekend bewolkt er er valt een hele grote bak met sneeuw. Vooral vanaf zaterdagavond lopen de sneeuwhoeveelheden gigantisch op. Verschillende regio’s in de Zuid-Alpen krijgen er echt een enorme laag bij. Ook valt er sneeuw, maar in minder mate, in het zuiden van Oostenrijk.

Lees meer: Het blijft maar sneeuwen, dit weekend weer grote sneeuwkansen

Zo’n 300 cm voor Saas-Fee

Het meest gunstig qua ligging voor de sneeuwval lijkt Saas-Fee. De weerkaarten laten meer dan 3 meter sneeuw zien tot en met maandag in het skigebied. Het meeste, zo’n 2,5 meter, valt op zondag! Maak je dus klaar om de hele dag webcams te kijken op zondag, dit wordt spectaculair. Ook voor bestemmingen zoals Monte Rosa, Aletsch Arena, Les 2 Alpes en Zermatt lopen de hoeveelheden op tot een meter of meer!

Webcams Saas-Fee

Momenteel is het nog rustig en deels bewolkt, maar vanaf morgen gaat het hier waarschijnlijk los! We houden je natuurlijk op de hoogte van alle sneeuwval in de skigebieden!

Bekijk de laatste Skiinformatie sneeuwupdate ›››

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in