Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINNEN: 2 kleurrijke goggles van ANIMØ

© ANIMØ

Wintersportredacteur

We hebben weer een leuke winactie voor jullie! Dit keer verloten we twee goggles van het nieuwe merk ANIMØ onder degenen die de prijsvraag goed hebben ingevuld. En omdat februari bij ANIMØ in het teken staat van de vriendendeals, krijgt één winnaar beide de skibrillen. Eén voor jou en één voor je favoriete skimaatje. Dus hup, even snel die prijsvraag goed beantwoorden en wie weet ontvang jij binnenkort die twee goggles naar keuze!

Goggles van ANIMØ

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen op de pistes of social media: de kleurrijke goggles van ANIMØ met vrolijke prints op de banden. Het is een nieuw Nederlands skibrillenmerk en ze bieden maar liefst 19 verschillende combinaties van lens en straps. Van klassiek tot kleurrijk en alles daar tussenin, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. De lenzen bieden 100% UVA- en UVB-bescherming en zijn dubbellaags, zodat ze niet zo snel beslaan. Daarnaast zit er nog een speciale coating op voor nog beter zicht. Elke skibril komt met twee lenzen die eenvoudig te wisselen zijn dankzij het magnetische systeem. Hiermee bieden de goggels zowel bij mooi als bij slecht weer goed zicht. Verder krijg je er een hardcase, pouch en twee lensbeschermers bij. Twee van die brillen kun je deze week dus winnen, hoe leuk is dat?!

Profiteer van 25% korting

Meedoen met de prijsvraag is natuurlijk een kleine moeite, maar dan is het nog maar de vraag of je ook echt wint. Wil je er nou zeker van zijn dat jij binnenkort met een ANIMØ skibril op de pistes staat? Bestel ‘m dan deze week nog met korting. Speciaal voor de lezers van Skiinformatie: 25% korting op de hele collectie. Vink bij het afrekenen ‘andere kortingscode’ aan en voer de code INFO25 in om die 25% korting te ontvangen. Let op: deze actie is geldig t/m 18 februari 2022. Mocht je deze week een aankoop doen en volgende week de 2 goggles winnen, dan krijg je het aankoopbedrag van je skibril terug, met een maximum van het bedrag voor twee brillen.

Prijsvraag ANIMØ

Een paar extra goggles kan natuurlijk sowieso geen kwaad, dus wat houd je nog tegen? Ga via onderstaande button naar de prijsvraag, vul het juiste antwoord in en laat je gegevens achter. Misschien hoor jij dan volgende week wel dat je de winnaar van deze toffe skibrillen van ANIMØ bent! Meedoen kan tot en met dinsdag 22 februari 2022, op woensdag 23 februari maken we de winnaar bekend.

Helaas, deze winactie is afgelopen. We hebben inmiddels via de mail contact opgenomen met de winnaar.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in