Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: X-Socks skisokken

skisokken

Wintersportredacteur

Ga je bijna op wintersport en kun je wel een paar nieuwe sokken gebruiken? Dankzij X-Socks mogen wij twee paar  Ski Energizer Lite of Skiing Lite skisokken weggeven. Toch lekker, want skisokken zijn niet goedkoop.

Onlangs hebben wij de sokken getest en wij zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van beiden. Wij hebben ze slechts 3x gedragen, dus we kunnen ze nog makkelijk versturen. Nee, grapje natuurlijk. De winnaar ontvangt gewoon een heerlijk setje gloednieuwe sokken.

Ski Energizer Lite vs Skiing Lite

Zoals gezegd hebben wij beide modellen getest. Welke de beste is? Dat hangt wat ons betreft van je voorkeur uit. Houd je van een strakke en dunne compressiesok, dan zou ik gaan voor de Ski Energizer Lite. Houd je van een warmere sok met net wat meer demping onder je voet, dan ben je voorstander van de Skiing Lite. Zoals de naam ook al zegt is dat overigens ook niet de dikste sok zodat je nog steeds de volle controle over je ski’s hebt. Voor meer info over beide sokken lees je dit artikel.

Wat moet ik ervoor doen?

 

Niets meer. De winactie is beëindigd. Erna Ketel en Remco Robbe, van harte gefeliciteerd. Er wordt contact met jullie opgenomen om je jouw favoriete skisokken te leveren.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in