Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Rehall

Winactie: 4 Rehall wintersportjassen

Wintersportredacteur

Kun jij wel een nieuwe wintersportjas gebruiken deze winter? Dan hebben we een leuke winactie voor je. Onze partner 100%NL geeft in samenwerking met Rehall 2 dames- en 2 herenskijassen weg. Geïnteresseerd? Meedoen is simpel.

Rehall Outerwear

Het Nederlandse merk Rehall Outerwear maakt sinds 1999 kleding voor de wintersporter. Wat begonnen is met een kleine collectie is uitgegroeid tot een kledingmerk voor de buitensporter met wintersportkleding voor dames, heren, jongens en meisjes. In de collectie van 2020/2021 vind je een combinatie van low-key en opvallende kleding, waardoor veel wintersporters iets vinden wat bij ze past. In de kleding wordt gerecycled materiaal verwerkt en er wordt geen gebruik gemaakt van PFC’s om de kleding waterafstotend te maken. Transportkanalen worden door het merk zo kort mogelijk gehouden en verpakkingsmateriaal wordt hergebruikt, om de impact op het milieu te minimaliseren.

Winactie

In deze winactie, waar ook in ons nieuwe 24 UUR IN Magazine – binnenkort verkrijgbaar – naar wordt verwezen, geeft Rehall 2 dames- en 2 herenskijassen weg. Wat je daarvoor moet doen? Je gegevens achterlaten en je dingt automatisch mee. Zo simpel is het. Succes en hopelijk win jij!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in