Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: Leuke Barts handschoenen voor je kids

Ja, we merken het allemaal. Het is ’s ochtends een stuk kouder op de fiets en de eerste signalen van de winter zijn duidelijk merkbaar. De eerste sneeuw is alweer gevallen in de Alpen en wintersportvakanties worden weer volop geboekt. De winter komt eraan en ook een passende outfit hoort daar uiteraard bij. Vandaag hebben wij een leuke winactie van webshop Chickies & Binkies waarbij je leuke, stoere of schattige Barts handschoenen voor je kids kunt winnen. 

Handschoenen zijn voor kinderen erg belangrijk tijdens de wintersportvakantie. Uiteraard moeten deze warm en functioneel zijn, maar voor kinderen zijn de plaatjes misschien nog wel belangrijker. De handschoenen die wij verloten zijn vooral handig voor de koude periode die er nu aan zit te komen. Deze zijn heerlijk warm, maar niet waterdicht en daardoor niet echt geschikt voor op de piste. Wel voor tijdens het wandelen in het wintersportdorp!

Win Barts handschoenen

Als echte Nederlander ben je natuurlijk dol op het winnen van wintersportmaterialen. Daarom verloten wij deze week de onderstaande Barts handschoenen. De actie sluit op zaterdag 8 oktober om 12.00 uur. Daarna maken wij zo snel mogelijk de winnaar bekend en kan de winnaar via de e-mail aangeven naar welke handschoenen je voorkeur uitgaan. Misschien moet je even je zoontje of dochtertje de onderstaande afbeeldingen laten zien, want ze zijn wel erg leuk!

DE ACTIE IS GESLOTEN, DANK VOOR DE DEELNAME. DE WINNAAR KRIJGT MAANDAG 10 OKTOBER PER E-MAIL BERICHT.

Winactie Skiinformatie.nl
Winactie Skiinformatie.nl
Winactie Skiinformatie.nl
Winactie Skiinformatie.nl
Winactie Skiinformatie.nl
Winactie Skiinformatie.nl
Winactie Skiinformatie.nl

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in