Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: K-Summit K12 sneeuwkettingen

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Kun jij nog wel een stel nieuwe en vooral ontzettend handige en snel te monteren sneeuwkettingen gebruiken? Dan hebben wij wellicht dé sneeuwkettingen voor je. Het gaat om de Thule K-Summit K12 met een nieuwprijs van € 354,-.

De K-Summit K12 werd ons vorig seizoen nieuw aangeboden door onze partner Sneeuwkettingenstore.com. Super tof natuurlijk, want het is een van de makkelijkste en beste sneeuwkettingen op de markt. Wij hebben de kettingen vorig seizoen echter helemaal niet nodig gehad, dus zijn ze nog als nieuw. En omdat wij dit jaar nieuwe sneeuwkettingen mogen testen kunnen we de ‘oude’ weggeven. Hoe oud ze zijn? Je ziet het op de foto hieronder.

Thule k-summit-k12

De kaartjes zitten er nog aan en alles zit erbij. Het enige wat je ziet zijn wat vlekjes op de tas. Die heeft immers de hele winter in de auto gelegen.

Sneeuwkettingen monteren binnen een minuut

Als wintersporter ken je zeker de verhalen over sneeuwkettingen en die verhalen zijn meestal niet positief. Dat heeft alles te maken met de lastige montage. Veel wintersporters hebben daar problemen mee, zeker als je dit niet zo vaak doet. Thule heeft het je zo makkelijk mogelijk gemaakt en het is daardoor mogelijk om de sneeuwketting binnen een minuut te monteren.

Wij hebben dit zelf meerdere keren getest – uiteraard niet met de sneeuwkettingen die we nu weggeven – en kunnen beamen dat dit ook echt lukt binnen de minuut. En geloof me, de gezichten op de parkeerplaats van andere kettingleggers die al een hele tijd staan te kloten vergeet je nooit meer.

Voor welke bandenmaten?

De K-Summit K12 sneeuwkettingen zijn geschikt voor een groot aantal bandenmaten die in het tabelletje hieronder staan. Voor sommige van deze bandenmaten staan de kettingen direct goed afgesteld, voor andere moet je zelf met de bijgeleverde gereedschappen de kettingen iets verstellen. Dat wijst zich vanzelf als je de handleiding leest en kan zelfs iemand met twee linkerhanden.

schermafbeelding-2016-11-14-om-15-40-31

Hoe te winnen?

De winnaar is bekend. Wij feliciteren Michel Janse met de sneeuwkettingen. Heb je nou niet gewonnen? Kijk dan eens voor sneeuwkettingen op Sneeuwkettingenstore.nl.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in