Nieuwsalert per mail ontvangen

Vrijwilligers Sochi in clownspakken

Sochi 2014 clothes volunteersVrijwilliger zijn bij de Olympisch Spelen is een droom van veel sportliefhebbers. De organisatie van het Holland Heineken House ontvangt elke keer zakken met post waar Sinterklaas jaloers op zou zijn, want elke sportfanaat wil de Olympische Spelen van zo dichtbij mogelijk meemaken. Ben je één van de gelukkigen die aangenomen wordt, dan heb je een ervaring om nooit meer te vergeten. De Russische vrijwilligers vergeten hun bijdrage aan Sochi 2014 zeker niet, want aan de kleding die zij dragen zullen ze nog lang worden herinnerd. 

Via Twitter onthulde de organisatie van Sochi 2014 de clownspakken waarin de vrijwilligers gedurende de Spelen rondlopen. Gehuld in het blauw, rood, groen, geel, oranje, oranje en paars trekken zij de kar aankomende februari. De designer legt op dit moment nog de laatste hand aan de oversized schoenen. Ook gaat het gerucht dat bij alle feestwinkels de rode neuzen zijn opgekocht.

Sochi vrijwilliger

Behalve de kleding van de vrijwilligers werd ook bekend gemaakt waar zij tijdens de Spelen in Sochi overnachten. Vanwege bezuinigingen geen vijf-sterren hotel, maar gezellig is het wel.

Bassie en adriaan caravan

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in