Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Top 10 Sinterklaas cadeautjes voor kinderen deze winter

Ken jij dat ook? De kasten puilen uit met speelgoed. Volgende week komt Sinterklaas weer in ons land. Wat moet de (hulp) Sinterklaas dit jaar weer kopen voor je kinderen? De webshop Chickies & Binkies geeft ons 10 tips voor de leukste wintersport Sinterklaas cadeaus van deze winter.

  1. De Burton skisokken voor kinderen zijn dit jaar geweldig! Met een BigMac aan de voetjes of als weerwolf in je skischoenen, het kan allemaal!
Hamburger skisokken Burton
  1. De skibrillen van Smith zijn dit seizoen helemaal gericht op kinderen. Met leuke prints en motiefjes op de skibril word je kind helemaal blij.
Smith skibril meisje
  1. Heb je die gekke beesten wantjes al gezien van Barts en Burton? Met een pinguïn, slang, nijlpaard of schattig poesje om de wantjes ben je er verzekerd van dit je zoon of dochter de wantjes aan wil trekken.
Burton wanten hippo
  1. Een nieuwe skihelm van Anon is een geweldig Sinterklaas cadeau. Deze helmen zijn verstelbaar waardoor je zoon of dochter er weer jaren mee vooruit kan op de piste.
Anon skihelm jongen
  1. Met een Burton Afterschool Special maak je een kind helemaal blij. Dit kinder snowboard is verpakt in een geweldige doos die precies door de schoorsteen past.
  1. Een lekker muts van Barts komt de komende maanden goed van pas. Mutsen van Barts zijn stoer, schattig en stijlvol tegelijk, zowel voor jongens als meiden.
Barts muts meisjes
  1. Als je ze nodig hebt zijn ze er niet. De slee! Geweldig om mee te nemen op wintersport, volgens weerman Piet Paulusma dit seizoen ook een paar keer te gebruiken in Nederland.
tiger_de_luxe_orange_kopie
  1. Heb je een kleine snowboarder in huis? Deze Chickie of Binkie doe je vast een groot plezier met een paar nieuwe snowboard boots van Burton.
Snowboard boots kinderen
  1. Sinterklaas is gek op de superstoere en vrolijke rugzakken van Burton. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel voor jongens als voor meisjes.
Burton rugzak Frozen
  1. Last, but not least… Misschien wel het gaafste speelgoed voor de komende winterperiode. Graag stel ik jullie voor aan de “Kidscoot”. De Kidscoot is een combi tussen een snowboard en een step, geschikt voor kids van ca. 6 t/m 14 jaar. Je stapt erop en glijdt naar beneden, garant voor vele uren plezier in de sneeuw.
Kidscoot rood bij Chickies & Binkies

Gratis inpakservice

Hulp Piet Annalies van Chickies & Binkies pakt alle cadeautjes kosteloos voor jullie in! Neem snel een kijkje in de webshop van Chickies & Binkies.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in