Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tip voor de bergliefhebbers: Netflix serie ‘The Horn’

Wintersportredacteur

Aangezien het code oranje is geweest in Nederland en wij wel wat verkoeling kunnen gebruiken is voor de bergliefhebbers onder ons de Netflix serie ‘The Horn’ een aanrader om te kijken. Wij vertellen je waarom.

De serie

De piloten, artsen, paramedici en berggidsen van Air Zermatt zijn een groep reddingswerkers. De serie, die sinds juni beschikbaar is op Netflix en RedBullTV, volgt dit team van reddingswerkers in de bergen. The Horn laat je achter de schermen meekijken hoe de reddingsacties worden aangepakt. De momenten tussen de reddingsmedewerker en de geredde persoon levert emotionele momenten op. Als kijker krijg je alles te zien, van meelopen in de eetzaal tot de stoel van de piloot. Je kan er niet vaak genoeg bij stilstaan dat deze mannen hun leven op het spel zetten om ons te kunnen laten genieten van de bergsport.

Trailer

De serie bestaat nu al een aantal jaar en bestaat uit zes delen. Het eerste deel werd al gepubliceerd in 2016. Ben jij benieuwd naar de serie en kun je wel wat verkoeling gebruiken? Bekijk hieronder dan de trailer van het eerste seizoen.

 

Lees ook: De geschiedenis van de Zwitserse bergredding

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in