Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

TIP: Lederhosen, Dirndls en skikleding in de aanbieding bij Lidl

Wintersportredacteur

We hebben een tip voor alle thuiswinkelaars! Waarom zou je zomerjurkjes, zwembroeken en slippers bestellen als je ook kunt kiezen voor Dirndls, Lederhosen en skikleding? Precies! En Lidl maakt dat nu wel heel erg makkelijk, want alledrie zijn in de aanbieding.

Skikleding in de uitverkoop

Elk jaar komt Lidl met een leuke wintersportcollectie van het eigen merk Crivit®. Skipully’s, jassen, broeken en thermo-ondergoed, er is van alles te koop voor een kleine prijs. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Ideaal voor iedereen met een kleine portemonnee of voor mensen die niet te veel geld uit willen geven aan een wintersportoutfit. Nu kan dat helemaal extra goedkoop. Alle wintersportkleding wordt aangeboden met aantrekkelijke kortingen. Zo betaal je slechts € 50,- voor een ski-jas en € 30,- voor een bijpassende skibroek.

Een wintersport thema-avond

Helaas is het nu niet mogelijk om met de hele wintersportgroep samen te komen. Toch betekent dit niet dat je elkaar niet kunt zien. Organiseer gewoon een wintersport thema-avond op afstand! Kook lekkere wintersportgerechten, trek je Lederhosen of Dirndl aan en draai de Skiinformatie Spotify Après-ski Playlist.

Lederhosen en dirndl aanbieding

Heb je geen Lederhosen of Dirndl? Ook die heeft Lidl op dit moment in de aanbieding! Een complete Dirndl kost nu € 19,99 en een Lederhosen € 29,99. Wij hebben allemaal alvast een setje besteld. Als lid van de feestcomissie zal ik binnenkort maar eens een wintersportbedrijfsborrel organiseren. Gewoon via Skype, maar wel in outfit. Hoe leuk is dat!?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in