Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

‘Beste Après-Ski Hits Aller Tijden’ Spotify playlist

Wintersportredacteur

Ook al is het op dit moment nog zomers warm, de winter komt er echt aan. Het is ondertussen alweer half oktober en het duurt dus ook nog maar iets meer dan twee maanden voordat het kerstvakantie is. En dat betekent dat er weer duizenden Nederlandse wintersporters op de latten staan én in de après-ski. Tijd om je voor te bereiden dus en dat doe je met de ‘Beste Après-Ski Hits Aller Tijden’ playlist op Spotify.

De afgelopen tijd heb je alweer wat après-ski hits bij ons op de website voorbij zien komen. Elk jaar voorspellen we weer de top 10 Nederlandse après-ski hits en de top 10 après-ski hits voor in de Duitse après-ski. Die hits werden door jullie goed bekeken. Maar met 20 après-ski hits is de voorbereiding op je wintersport natuurlijk niet compleet.

Beste après-ski hits aller tijden

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de après-ski is het vanzelfsprekend dat je de après-ski hits goed moet mee kunnen zingen. En niet alleen de après-ski hits van dit jaar, maar ook die van de jaren daarvoor. Om die reden hebben we voor jullie een Spotify playlist aangemaakt met de beste après-ski hits aller tijden. Denk bijvoorbeeld aan ‘Ich Bin Wie Du’, ’20 Zentimeter’, ‘Anton aus Tirol’, ‘Das Rote Pferd’ en ‘Schifoan’, maar ook aan de Nederlandse ‘Joost’ en ‘Links Rechts’. Als je daar niet van in de stemming komt?

 

Volg de Spotify playlist

Wil je jezelf even op wintersport wanen? Luister dan de onderstaande Spotify playlist. Die wordt de komende tijd nog veel verder aangevuld, dus binnenkort verandert de samenstelling. Heerlijk toch? Vergeet ‘m niet te volgen, dan hoef je ‘m tegen de tijd dat je op wintersport gaat niet meer terug te zoeken.

NAAR DE PLAYLIST

Jouw favoriet erbij?

Mis je nou jouw absolute favoriet in deze ‘Beste après-ski hits aller tijden’ playlist? Laat ons dat dan weten via social media en dan voegen we ‘m toe! Wie weet hebben we ‘m gemist en dat zou toch zonde zijn!

Beste Après-Ski Hits Aller Tijden

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in