Nieuwsalert per mail ontvangen

© Seppi's

Stilte na de dump: jaloersmakende beelden van Seppi’s in Gerlos

Wintersportredacteur

We raken er maar niet over uitgepraat, de dump van het afgelopen weekend. In een aantal gebieden is ontzettend veel sneeuw gevallen. Hoewel het zwaartepunt van de dump in Zuid- en Osttirol lag, is er ook elders heel veel sneeuw gevallen. Bijvoorbeeld in de Zillertal Arena. We hebben zojuist een aantal jaloersmakende beelden van Seppi’s ontvangen.

Stilte na de storm

Niet alleen in Zuid- en Osttirol heeft het lekker gedumpt. Ook in de Zillertal Arena viel veel sneeuw. Gisteren deelde Mike al een update van onze reporter Robin vanuit Wald-Königsleiten. Dat waren al heerlijke beelden, maar de foto’s van Seppi’s van vandaag winnen het helemaal. De dikke sneeuwwolken zijn weggetrokken, de hemel is strakblauw en het zonnetje schijnt. Wat zouden we hier nu graag willen staan! 😍

Veel sneeuw

Er is het afgelopen weekend ontzettend veel sneeuw gevallen in de Zillertal Arena. Dat was ook wel nodig nu het skigebied op 24 december haar eerste liften en pistes mag openen. Helaas mogen wij er nog niet skiën, maar we houden hoop op januari. Naar alle waarschijnlijkheid is er vanaf 7 januari meer mogelijk voor toeristen in Oostenrijk. Zodra alles het toelaat en we officieel die kant op mogen, gaan wij er zeker even een kijkje nemen.

Voor nu is het vooral genieten van deze heerlijke beelden. Wat ziet het er geweldig uit bij Seppi’s in Gerlos. Hoe graag zou jij hier nu een warme choco op het terras willen drinken?

priority_high

BELANGRIJK

LET OP: Voor actuele informatie over het coronavirus bezoek je de website van het RIVM. Wij berichten over het nieuws uit de wintersportlanden, maar geven geen advies.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in