Nieuwsalert per mail ontvangen

RTL Off Piste: het nieuwe wintersportprogramma

RTL Off Piste

We kunnen ons gaan opmaken voor een nieuw wintersportprogramma op RTL4. RTL Off Piste is een geheel nieuw concept en wordt op 5 november 2016 gelanceerd. Hierbij gaat het niet om de verse poedersneeuw buiten de piste, maar lichten de presentatoren Koert-Jan de Bruijn en Sanny Verhoeven bijzondere plekken en activiteiten uit die de skigebieden te bieden hebben. Een vernieuwend programma waarmee we weer heerlijk in de winterstemming gaan komen.

We hebben er lang op moeten wachten, maar het nieuwe programma gaat op 5 november om 17.00 uur uitgezonden worden. Het wordt een compleet andere insteek dan vergelijkbare programma’s, dus wij zijn erg benieuwd! Het programma brengt zelf het volgende naar buiten over het programma:

Off Piste is het nieuwe wintersportprogramma van RTL 4.

Sanny Verhoeven en Koert-Jan de Bruijn zijn op ontdekkingstocht door de bekende en onbekende skigebieden van Europa. Waar moet je geweest zijn? En nog belangrijker: Wat moet je daar absoluut gezien en gedaan hebben?

Sanny en Koert-Jan ontdekken het voor je. Vervolgens plaatsen ze hun oranje Off Piste markers, zowel fysiek als op internet. Hierdoor zijn alle locaties en activiteiten voor iedereen terug te vinden en kun jij het zelf ook gaan ervaren. Enjoy!

RTL wintersport programma Off-piste - Skiinformatie.nl

RTL Off Piste 2016-2017

Het programma is vorige winter opgenomen en de twee presentatoren hebben onder andere de volgende skigebieden bezocht:

Seestuberl Gerlos wat te doen in Gerlos

Wat het programma zo leuk maakt is het interactieve karakter. Zo wordt er op slimme wijze social media in verwerkt en plaatsen de presentatoren markers, zodat de kijkers weten waar zij heen moeten voor leuke activiteiten. Hierbij de korte promo van het programma:

Het aftellen is begonnen en wij kijken uit naar het nieuwe programma. Ook wij waren betrokken bij de opnames van het nieuwe programma en hebben een mooie week gehad. Veel lol, meewerken aan een goed script en het uiteindelijke resultaat mag er zijn!

RTL Off-piste

Wij zitten voor de buis voor RTL Off Piste. Jij ook? Om in de stemming te komen volg je het programma nu al via Facebook en Instagram.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in