Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Snowmagazine deze week in Sölden

Wintersportredacteur

Vanmiddag is het weer winters genieten op de buis. Van Off Piste hebben we vorige week afscheid nemen, maar Snowmagazine is gelukkig nog wel te zien. Deze week zijn Sander en Sophie in Sölden en Hochgurgl-Obergurgl. Zij laten de hoogtepunten van het gebied zijn, dus zorg dat je om 17.25 je tv aanzet en naar RTL4 zapt. 

Snowmagazine

Sander en Sophie zijn deze week in Sölden en Hochgurgl – Obergurgl, een groot skigebied met twee gletsjers in Tirol. Sander verkent Obergurgl en Hochgurgl en Sophie skiet met de Nederlandse Marga en Fleur over de pistes van Sölden. Marga en Fleur wonen permanent in Innsbruck en vertellen waarom Oostenrijk hun hart heeft veroverd. Verder krijg je ook nog wat uitleg over sneeuwkettingen. Vorige week waren ze in het Tiroolse Bernang, heb je deze aflevering gemist? Dan kun je hem op RTL XL terugkijken.

Voorproefje

Wekelijks wordt er op het youtube-kanaal van Snowmagazine een kijkje achter de schermen gedeeld. Deze week ging Sabine de auto wassen, want deze was te vies voor de opnames. Dit blijkt achteraf niet zo’n goed idee want met temperaturen van -10 °C bevriest het water natuurlijk. Het resultaat? De hele auto was bevroren.

Sölden

Sölden is een ontzettend populair skidorp gelegen in Sölden-Ötztal Arena. Samen met Hochsölden vormt het een van de meest veelzijdige skigebieden in de Alpen. Met bijna 150 kilometer aan pistes, 2 gletsjers en een sterk aanwezige après-skicultuur kan dat ook niet anders. Ieder jaar weer komen Nederlandse wintersporters hierheen om een vakantie in de sneeuw te vullen met skiën en après-skiën.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in