Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skileraar worden in Oostenrijk, ik ben erbij!

Elke dag het laatste wintersportnieuws

JochemKleurOver een week vertrek ik voor 10 dagen naar Oostenrijk. Aldaar zullen de eerste stappen in de sneeuw van dit seizoen weer worden gezet. Ik kijk hier al een tijdje naar uit, wat kan die zomer dan lang duren. Ik zal daar in tien dagen skileraar worden. Met de passie die ik heb ontwikkeld voor het skiën kan de Anwärter natuurlijk niet achterblijven.

Of ik veel tijd heb om columns te schrijven, dat zal wel niet. Het worden 10 dagen waar je elke ochtend en middag in de sneeuw zal staan. Waar je elke dag weer het beste uit jezelf wilt halen en je elke dag jezelf wilt verbeteren om maar aan het einde van de opleiding dat felbegeerde papiertje mee te mogen nemen.

Ik zal het wel zeker proberen, maar na het skiën zijn er ’s avonds ook nog theorielessen waardoor je de hele dag bezig bent. De 10-daagse opleiding om skileraar te worden zal veel van je vergen, maar je bent de hele dag bezig met één van je passies. Ik ben bezig met datgene wat ik leuk vind. Uit deze dingen haal ik energie, uit deze dingen volgen mijn doelen en dromen. 10 dagen lang zal ik de eerste stappen maken die vele voor mij ook hebben genomen.

Skileraar zijn is één van de beroepen waar vele van dromen. Met de komst van Nederlandse bedrijven die je helpen alles wat nodig is om skileraar te worden, is het relatief eenvoudig geworden om je droom ook te verwezenlijken.

Met nog een week te gaan, is de tas al bijna gepakt. Nog even snel de laatste dingetjes regelen en de trip naar Kaprun kan beginnen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in