Nieuwsalert per mail ontvangen

Skigebied Laax komt met eigen webserie

Hoe moet je je tegenwoordig als skigebied onderscheiden van de concurrentie? Uiteraard moeten de skiliften hypermodern zijn, het piste aanbod uitgebreid en daarnaast moet het skigebied sneeuwzekerheid bieden. Om al deze variabelen goed naar voren te laten komen moet de marketing afdeling elk jaar weer flink promotie maken. Het skigebied Laax doet dit aankomend winterseizoen mede door het online brengen van een eigen webserie. Op deze manier hopen zij de wintersporters te kunnen interesseren voor een bezoek aan het prachtige skigebied. De eerste webserie is in ieder geval veelbelovend!

Voor skimerken is het al een aantal jaren gebruikelijk om webseries online te brengen gedurende het winterseizoen. Heb je bijvoorbeeld de Salomon Freeski TV series wel eens gezien? Of Peak Performance met de  ‘A skier Knows’? series? Indrukwekkende video’s waarbij je spontaan zin krijgt om te skiën.

Gave webserie skigebied Laax

Video’s online brengen tijdens de wintermaanden is ook bij skigebieden normaal geworden sinds twee jaar. De Zillertal Arena had in Oostenrijk een primeur met het inhuren van twee bloggers die dagelijks nieuwe video’s online zette en een beeld gaven van de condities in het skigebied. Vorig jaar volgden er uiteraard meer en nu kun je alle skigebied volgen via social media met gave foto en video-updates. Toch is hetgeen dat skigebied Laax van plan is anders. Dit zijn namelijk een aantal series op een rij die gemaakt zijn door een professionele cameraploeg en een hierdoor een stuk complexer zijn. De eerste serie van het skigebied beloofd dan ook een hoop goeds. Ben je nieuwsgierig? Check dan de onderstaande video!

 

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in