Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skiën van Salzburg naar Karinthië: welkom in Katschberg!

Wintersportredacteur

Voor de skigebieden is de laatste Krokusvakantieweek aangebroken en net zoals voorgaande weken is de nieuwe week perfect gestart. Een gedeelte van Nederland, België en Duitsland vieren deze week nog vakantie en daarmee is de laatste ‘drukke’ week voor de Oostenrijkse skigebieden van start gegaan. Op de pistes barst het dan ook van de kinderklasjes die in een prachtige slinger achter de juf of meester aan skiën. Wij zijn met ons team deze week in Katschberg, waar de zon vandaag de overhand heeft.

Skigebieden in Oostenrijk kijken altijd uit naar de Krokusvakantie weken. Veel skileraren moeten speciaal voor deze week richting Oostenrijk vertrekken, restaurants moeten extra personeel inhuren om de grote drukte aan te kunnen en bij de liften staan langere wachtrijen dan normaal.

Skigebied Katschberg

Wil je juist naar een groot skigebied met meer dan 200 km aan pistes, of zoek je juist een kleinschaliger gebied waar je circa 100 pistes tot je beschikking hebt? Dit is voor iedere wintersport weer anders. Wij hebben deze week gekozen voor het laatste en zijn op bezoek in het skigebied Katschberg. Het skigebied dat op de grens ligt van Karinthië en Salzburg en met 70 km aan pistes kneuterig en overzichtelijk is.

Foto-update vanuit Katschberg

Het was vandaag een heerlijke dag. Als je de foto’s hieronder ziet dan krijg je een goede indruk van vandaag. Genieten!

TIP: Katschberg misschien iets voor jou? Bekijk hier de laatste aanbiedingen van dit seizoen! 

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in