Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Pistepraat: podcast voor en door skileraren

Pistepraat

© Snowlife

Wintersportredacteur

Denk jij erover na om skileraar te worden? Ben je skileraar? Of ben je gewoon benieuwd naar het leven van skileraren? Dan heb ik vandaag een leuke tip voor je: de nieuwe podcast Pistepraat. Een podcast voor en door skileraren, van skilerarenopleider Snowlife.

Eerste aflevering Pistepraat

In de Pistepraat podcast, waarvan de eerste aflevering vandaag gelanceerd is, wordt gesproken met skileraren over skileraren en hun skilerarenleven. Yuri en Monique, oprichters en eigenaren van Snowlife, trappen de eerste aflevering af met hun eigen verhaal. Hoe zag hun leven eruit voordat ze skileraar werden, hoe ervaarden zij hun leven als skileraar en hoe ziet hun leven er nu uit? Ze vertellen openlijk over hun eigen leven, onderneming en over de skilerarendroom die ze nog steeds hebben.

Door de jaren heen is het team van Snowlife flink gegroeid!

Skilerarenpodcast

De skilerarenpodcast is een maandelijkse podcast, waarin elke maand nieuwe gasten worden uitgenodigd om hun skilerarenverhalen te delen. Het beloven mooie en grappige verhalen uit het leven van verschillende skileraren te worden. Elke eerste van de maand is er een nieuwe aflevering te beluisteren. Volgende maand luister je naar twee zusjes, waarvan de één vorig jaar de opleiding tot skileraar deed en de ander deze winter de opleiding volgt. In januari luister je naar Jeroen, die vertelt over de Staatliche skilerarenopleiding. Tjerk spreekt in februari uit over zijn stage en het vinden van de liefde in de skischool en aan het einde van het seizoen hoor je Rob over Indoorski Den Bosch.

Podcast luisteren

Ben je benieuwd geworden en wil je luisteren? Dat kan dus vandaag al. Om het je makkelijk te maken, vind je de aflevering hieronder. En vergeet de podcast natuurlijk niet te volgen, zodat je ook de volgende aflevering niet mist. Veel luisterplezier!

Skilerarendroom documentaire

In september bracht Snowlife ook een documentairereeks uit over de skilerarendroom van een aantal skileraren. Misschien ook leuk om te kijken?

➡️ Skilerarendroom aflevering 1
➡️ Skilerarendroom aflevering 2
➡️ Skilerarendroom aflevering 3

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in