Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: aflevering 2 van ‘De Skilerarendroom’ van Snowlife

© Snowlife

Wintersportredacteur

Altijd al willen weten hoe het voelt om een dag als skileraar in Oostenrijk te werken? Snowlife geeft met de nieuwe webserie ‘De Skilerarendroom’ een kijkje in het leven van Nederlanders die op de Oostenrijkse pistes aan het werk zijn. De tweede aflevering is nu te bekijken en staat in het teken van Wilma, die haar skilerarendroom in het Oostenrijkse Hochkönig leeft!

Videoserie ‘De Skilerarendroom’

Elke maandag brengt Snowlife nieuwe afleveringen uit van ‘De Skilerarendroom’. In deze serie volgen ze diverse skileraren tijdens een normale werkdag in Oostenrijkse skigebieden. Van Hochkrimml tot Zell am See en Hochkönig, deze prachtige winterse beelden wil je zien. De tweede aflevering staat nu op YouTube!

Aflevering 2: De kleine momenten

In de nieuwe aflevering zie je Wilma die skiles geeft in het Oostenrijkse skigebied Hochkönig. Hier is de Nederlandse verantwoordelijk voor verschillende kindergroepen. Hoe Wilma skiles geeft bij de skischool Unterwuracher zie je in de twee aflevering van ‘Skilerarendroom’!

Snowlife Skilerarenopleiding

Veel studenten dromen ervan om een tussenjaar in de bergen door te brengen of een bijbaantje in de sneeuw te hebben. Maar om skileraar te worden, heb je wel wat papieren nodig. Hoe pak je dat aan? En waar begin je? Gelukkig zijn er verschillende aanbieders die opleidingen en cursussen aanbieden om jou voor te bereiden op een baan als skileraar. Snowlife organiseert complete trajecten die jou klaarstomen voor deze uitdaging. Het begint met een uitgebreide introductiedag in Nederland, gevolgd door een volledige opleidingsweek in de Alpen, inclusief accommodatie en skipas. Het beste is dat je na je opleiding gegarandeerd werk krijgt in een prachtig skigebied. Met het erkende certificaat (Anwärter) dat je ontvangt, ben je bevoegd om zowel beginners als lichtgevorderde skiërs les te geven.

Lees ook: Werken in de sneeuw: skileraar word je zo!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in